הלילה הזה כולו בריאות: מתכונים יצירתיים ובריאים לשולחן הסדר

15 0

פבלובה עם פירות העונה

רכיבים (ל-4 סועדים):

3 חלבוני ביצה

180 גרם סוכר

2 כפות מיץ לימון

תותים

פטל

סירופ תותים

הכנה:

יוצקים את חלבוני הביצים לקערה גדולה ומקציפים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. כשהמרנג כמעט מוכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים שוב עד לקבלת מרקם מבריק ויציב.

מניחים את המרנג בשקית זילוף עם קצה בצורת כוכב בעזרתו יוצרים את הפבלובות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כאשר במכז כל עיגול יש להשאיר ביקעה קטנה אותה נמלא מאוחר יותר בפירות.

מחממים את התנור מניחים את תבנית התנור באמצע על מנת למנוע את שריפת החלק העליון, ואופים ב-100 מעלות צלזיוס למשך שעה בחום עליון ותחתון ללא תוכנית טורבו או אידוי.

בודקים אם המרנג התקשה ומניחים לו להתקרר לפני שמקשטים את החלק העליון. ממלאים את הפבלובות בפירות יער אדומים לפי הטעם ובמעט סירופ תות.

Related Post

בריאות: המפתח לסנדוויץ' בריא

Posted by - 26 בדצמבר 2023 0
מאת תמר ידין, דיאטנית קלינית, יועצת לחברת הרבלייף המפתח לסנדוויץ' בריא, מזין, משביע וגם טעים הוא איזון בין הרכיבים: הבסיס…

רביולי מפנק ועשיר בטעמים

Posted by - 10 ביוני 2020 0
מתכון מפנק – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של…

אכילה רגשית בתקופה של סטרס

Posted by - 23 באוקטובר 2023 0
אנו נמצאים בעיצומם של ימים קשים ורוויי סטרס. סטרס מפעיל שורה של שינויים פיזיולוגים וביוכימיים שהמרכזי שבהם הוא הפרשת הורמוני…
כלי נגישות