הלילה הזה כולו בריאות: מתכונים יצירתיים ובריאים לשולחן הסדר

5 0

פבלובה עם פירות העונה

רכיבים (ל-4 סועדים):

3 חלבוני ביצה

180 גרם סוכר

2 כפות מיץ לימון

תותים

פטל

סירופ תותים

הכנה:

יוצקים את חלבוני הביצים לקערה גדולה ומקציפים. מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב. כשהמרנג כמעט מוכן, מוסיפים את מיץ הלימון, ומקציפים שוב עד לקבלת מרקם מבריק ויציב.

מניחים את המרנג בשקית זילוף עם קצה בצורת כוכב בעזרתו יוצרים את הפבלובות על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כאשר במכז כל עיגול יש להשאיר ביקעה קטנה אותה נמלא מאוחר יותר בפירות.

מחממים את התנור מניחים את תבנית התנור באמצע על מנת למנוע את שריפת החלק העליון, ואופים ב-100 מעלות צלזיוס למשך שעה בחום עליון ותחתון ללא תוכנית טורבו או אידוי.

בודקים אם המרנג התקשה ומניחים לו להתקרר לפני שמקשטים את החלק העליון. ממלאים את הפבלובות בפירות יער אדומים לפי הטעם ובמעט סירופ תות.

Related Post

טארלטים תפוח

Posted by - 31 באוגוסט 2021 0
מרכיבים (לשמונה טארטלטים): 3 תפוחים אדומים דף בצק עלים אחד חצי מיץ לימון כף סוכר כף קינמון הוראות: לשטוף ולחתוך…

שמתם לב שמחירי האוכמניות צנחו ?

Posted by - 9 בפברואר 2021 0
זה הזמן לקראמבל פריך של אוכמניות ותפוחים … הידעת ! צניחת שער הדולר פיתתה יבואנים רבים להתחיל לייבא אוכמניות, ועם ההיצע הגדל…
כלי נגישות