מתכון לחג הפסח: לינגוויני זוקיני ודג

4 0

 

אופן ההכנה:

מרכיבים:

4 כפות שמן זית

שן שום

100 גרם עגבניות קצוצות

50 מ"ל יין לבן

80 מ"ל ציר ירקות

2 קוביות חמאה

80 גרם רצועות זוקיני

פסטה לפסח (מקמח תירס\קמח תפו"א)

פילה דג לברק

הוראות הכנה:

  • על מחבת – לחמם את שמן הזית, להוסיף שן שום פרוסה ואת העגבניות הקצוצות. מתבלים במלח, פלפל לפי הטעם ומבשלים דקה
  • מוסיפים יין לבן, ומצמצמים כ2 דקות על האש
  • מוסיפים ציר ירקות,  מתקנים תיבול במלח פלפל
  • מוסיפים את קוביות החמאה ע"מ להסמיך את הרוטב
  • מוסיפים את רצועות הזוקיני
  • מבשלים את הפסטה (מקמח תירס/תפו"א) לפי הוראות היצרן
  • במקביל לשים פילה דג (קודם הצד של העור) על הפלנצ׳ה/ מחבת
  • מניחים את הפסטה על הצלחת ומעל מניחים את הדג

בתיאבון….

 

חג שמח!

 

 

 

Related Post

שמתם לב שמחירי האוכמניות צנחו ?

Posted by - 9 בפברואר 2021 0
זה הזמן לקראמבל פריך של אוכמניות ותפוחים … הידעת ! צניחת שער הדולר פיתתה יבואנים רבים להתחיל לייבא אוכמניות, ועם ההיצע הגדל…

לילה לבן ב"שרת" נתניה

Posted by - 1 במאי 2018 0
מאות תלמידים, אנשי חינוך והורים – לקחו חלק ביום שני השבוע ב"לילה לבן" שנערך בבית הספר שרת.  במסגרת המיזם הייחודי…

אינדקס קליגמי ועומס גליקמי

Posted by - 17 בינואר 2018 0
תופעת השמנת היתר, נחקרת באינטנסיביות רבה .אין ספק שהיא אחד הסימנים הבולטים של אורח החיים המערבי והמודרני הכולל את הרצון…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות