5 כוכבים לנתניה על "מוכנות לחירום" בישראל יפה 2023

173 0

צוות הערכה מטעם ישראל יפה, בראשותו של המנהל הכללי ויצמן משיח  – העניק לנתניה 5 כוכבי מוכנות, בתום תחרות  "מוכנות לחירום בישראל יפה" לשנת 2023 עליה הכריזה המועצה לישראל יפה.

ויצמן משיח, המנהל הכללי של המועצה העביר לעירייה מכתב הוקרה בנושא, תוך שהוא מביע את הערכתו לפעילות הרשויות ב"תקופה לא פשוטה ומהקשות שידעה מדינת ישראל מיום הקמתה."

וכך ציין:  " צוות הערכה ביקש לציין לשבח את הפעילות הברוכה המושקעת על ידי הרשות בטיפוח תחזוקת המקלטים – לרווחת התושבים ולהיערכות הלאומית לשעת חירום.

קבלו את הערכתנו העמוקה על קידום מטרות התחרות ברשות המקומית, הודות למודעותכם לערכי איכות חיים וסביבה לצד מוכנות לשעת חירום גם בעת שיגרה."

Related Post

עונת הרחצה החלה

Posted by - 30 ביוני 2026 0
חוף צאנז נפתח לרחצה (יום שלישי, 30 ביולי) לאחר השלמת פרויקט שיקום מדרגות הגישה אל החוף הניפרד בעקבות קריסת מקטע…

מבצע חילוץ

Posted by - 5 ביוני 2023 0
בשבת האחרונה, צוות מנהל האכיפה יחד עם המשטרה חילצו אישה בהריון בחודש מתקדם לאחר ששהתה באזור מסוכן של המצוק בעיר…

זימון תורים לקוסמטיקה

Posted by - 13 באוקטובר 2020 0
כל קוסמטיקאית חולמת להצליח ולהרוויח סכום הוגן באמצעות העסק שלה. הדבר החשוב ביותר הוא לפעול בצורה נכונה כאשר מדובר על…