תגידו מזל טוב ליעל בר זוהר, קמפיין ראשון לבת של גלית גוטמן וגם – להקת חמסה מחפשת צלע חמישית

193 0

המון מזל טוב ליעל בר זוהר שהחליפה קידומת לאחרונה וחגגה יום הולדת 40 (לא מרגישים בכלל) בעלמא ספנסר" בתל אביב. מי שאחראי לכל האירוע הגדול והיקרתי הזה הוא הבעל המפנק גיא זוארץ שדאג שכל החברים הקרובים יגיעו למסיבת ההפתעה המושקעת התמונות כאן למטה.. צילום:אור גפן.

המעצבת המטורפת מאי משיח צילמה לאחרונה קולקציה חדשה בשיתוף פעולה מרשים במיוחד עם הדוגמנית הבינלאומית דבורה ארליחובה שהגיעה במיוחד מצכיה עד לישראל לרגל הצילומים כבר מחכים לראות.. צילום: מיקי סנדרוסי.

כמנוחה מהארוחה החגיגית שהכין השף שאול בן אדרת, לנשיא פוטין, עלו הזוג בן אדרת לטיסה שהיעד הוא איי סיישל ולא סתם, אלא לאי הפרטי frigate island ( למי שצלצל אז האי הפרטי בו הציע ג'ורג' קלוני נישואים..) בן אדרת הגיע למקום ומיד חזר לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב. אדרת עמל על ארוחת דגים מפוארת במיוחד שהשאירה טעם של עוד.. אנחנו כבר רעבים.. צילום: גידי הרברסון.

התפוח לא נופל רחוק מהעץ..  שירה גוטמן קורן, כן כן הבת של גלית גוטמן בקמפיין ראשון להלבשה תחתונה של fix . אז כבר התרגלנו לראות את משפחת גוטמן על המסכים שלנו וניראה שהזמן רץ האם הגיע זמנו של דור ההמשך??? צילום: רפי דלויה

מברוק.. שחקן הכדורגל הצעיר והמבטיח במיוחד עופרי ארד בלם מכבי חיפה רכש לאחרונה דירת בטירת הכרמל עם נוף ששווה לקום אליו רגע לפני אימון הבוקר השיגרתי..אז שיהיה המון מזל ממציצים תתחדש.. צילום: אסף לוי..

אז לאחר שסוכן העל רוברטו בן שושן איחד את להקת חמסה, בנות הלהקה יוצאות בחיפוש אחר הצלע החמישית. אז נשות נתניה היקרות חושבות שאתם יכולות להיות הצלע החמישית?? פשוט תעופו על זה ותגיעו לאודישנים בהצלחה לאמיצות שביננו.. צילם: סער פסח

חתונה ממבט שני?? כוכבת חתונה ממבט ראשון דקלה דאיטי הפתיעה וסיקרנה עשרות צעירות,שהגיעו למדוד שמלת כלה בסלון "קלייר" ושפשפו עיניהן שראו את דקלה אז כן ולא זאת אכן הייתה דקלה אבל לפי המסופר לא מתוכננת חתונה שנייה בקרוב היא בסך הכל משתתפת בהשקה של המותג קלייר,בהצלחה. ניפגש בחתונה השלישית??? צילום:יח"צ דג הזהב

בלבלה בנתניה.. מוטי טקה הזמר הנתנייתי העתיק את מקום מגוריו לאחרונה לנתניה ונתפס בעדשת המצלמה במרכז הקניות אלון בקריית השרון בעיר,בו הוא זכה לפרגן בהרבה תמונות סלפי וחתימות למעריצים הנתנייתים.. צילום – אבישג עובד

חברת 'פילמהאוס' לאחרונה הקרנת בכורה חגיגית לסרט הילדים: "ויק ההורס״ במתחם הסינמה סיטי שבגלילות – הסרט יצא לאקרנים בקרוב בבתי הקולנוע ברחבי הארץ יש למה לחכות.. לאירוע הגיעו סלב רבים עם ילדיהם וזכו לצפות בסרט לפני כולם התמונות כאן אצלנו.. קרדיט:אביב חופי.

 הכל מתחיל מבראשית.. עדשת המצלמה של מציצים הגיעה עד לישיבת הצוות שהתקיימה לאחרונה במשרדי בראשית נתניה הרבה דברים עלו בפגישה שם נראה שיש הרבה למה לחכות…

דיאנה קאס חיית רשת קומיקאית ואומנית אופנה אינסטגרמית חוגגת כבר 24 שנים בעיר נתניה אולי בקרוב תהיה לנו נציגה נתנייתית בשבוע האופנה??

כבוד אנטוניו(איציק) נעים הבעלים של יאנג הייר החברה להשתלות שיער בטורקיה, שהשתתף בתוכניות טלוויזיה עם מנחם הורביץ ורפי רשף ובעצם מגשים חלומות לגברים ונשים .. הטוב ביותר בתחום!!

וואו סיגל קורדובה (כן כן סיגל חד פעמי)  החליטה שנמאס לה מהחורף שלנו..וארזה את עצמה עם הילדים עד לנופים המטורפים של זנזיבר לנו נותר רק לראות את התמונות המטורפות ולהתחיל לפנטז..

אתי ארביב המדהימה לבית קו האופק  סיימה לאחרונה קורס תסרוקות כלה  וערב מקצועי ביותר אז לשלל לקוחותינו מומלץ בחום לבדוק..

גבי מסילתי מהצוות של עולם הפרי בשיתוף עם השף רונן ניזרי מכינים לכם הפתעות חמות במיוחד..לאחרונה   סניף בית התוניסאי בעיר. עם טעמים בייתים.. ממליצים לקפוץ לטעום נתראה??

יוסי חשאי טכנאי מקררים תנורים ומכונות כביסה יצא צדיק בתכנית של חיים הכט ״יצאת צדיק״ וכך גם אצלנו במערכת- יעץ לנו כיצד לתקן תקלה במקרר מבלי לגבות כסף והקסם עבד!!!!! איפה יש עוד אנשים כאלה כמו האיש הזה?

Related Post

האנרגיה המתחדשת בנתניה

Posted by - 18 בנובמבר 2025 0
במהלך השבוע התקיים ביקור של מנכ"ל משרד האנרגיה והתשתיות, יוסי דיין, וצוותו בעיריית נתניה יחד עם סגנית ראש העיר, שירי חגואל סיידון,…

הכוח שבצום: לא רק תיקון העבר, אלא פתיחת דף חדש לעתיד

Posted by - 29 בספטמבר 2025 0
מאת: פסיה בן נון, מייסדת Eco-FEELINKS. ביום כיפור רובנו עוסקים בתשובה ובבקשת סליחה – מאלוהים ומבני האדם סביבנו. אולם במציאות של ימינו, נדמה כי הטקסיות והקדושה של היום הפכו לא פעם לניהול רושם בלבד. אם גם אתם חשים שיום כיפור הפך לפילטר יפה למציאות – העלאת סטוריז של “גמר חתימה טובה” או סלפי אחרי נעילה, ולאחריהם חזרה מהירה לשגרה – דעו שאינכם לבד. דווקא משום כך, השנה פסיה מבקשת להחזיר ליום כיפור את עטרתו – את המשמעות העמוקה של אחריות הדדית. לפי חז״ל, הכלל הבסיסי של היום הקדוש :" עבירות שבין אדם למקום—יום הכיפורים מכפר; עבירות שבין אדם לחברו—אין יום הכיפורים מכפר עד שירצה את חברו.”  כלומר, ללא תיקון מול האדם – אין כפרה אמיתית. רעיון זה מופיע גם בדברי הנביא ישעיהו: “הֲלוֹא פָרֹס לָרָעֵב לַחְמֶךָ, וַעֲנִיִּים מְרוּדִים תָּבִיא בָיִת; כִּי תִרְאֶה עָרֹם וְכִסִּיתוֹ, וּמִבְּשָׂרְךָ לֹא תִתְעַלָּם” (ישעיהו נ״ח:ז׳). פסוק זה מתאר את "הצום הרצוי לה'": לא טקס ריק, אלא אורח חיים של חמלה, שיתוף, צדקה ודאגה לזולת. ישעיהו מוכיח את העם על כך שהם מקיימים פולחנים חיצוניים – צום ותפילה – אך מזניחים את העיקר: מוסר וחסד. למרות שהפסוק מוכר היטב בישיבות ובמערכת החינוך הדתית, בציבור הרחב הוא כמעט ואינו נוכח, בניגוד למנהגי יום הכיפורים השגורים. תוכנו, עם זאת, חד ונוקב: צום אמיתי אינו רק הימנעות מאכילה ושתייה, אלא כולל גמילות חסדים, נדיבות וצדק חברתי. הוא מזכיר לנו לחלוק לחם עם הרעב, לתת מחסה לעני חסר הבית, לכסות את הערום ולא להתעלם מן הקרובים והקהילה. ישעיהו מציב אלטרנטיבה ברורה – לא דתיות פורמלית, אלא דתיות מוסרית־חברתית; לא עינוי הגוף בלבד, אלא תיקון העולם הקטן שסביבנו. פסיה מציינת כי אם אנו שבים לשגרה מיד לאחר יום הכיפורים, ולאחר רגע של קדושה מתעוררת תחושת החמצה – סימן שעלינו לבחור אחרת. היא מחזקת ואומרת כי במיוחד במציאות המורכבת בה אנו נמצאים, תמיכה הדדית ועזרה לזולת הפכו לדבר חשוב מתמיד. לכן היא מציעה השנה: "צום עם תיקון – לא עוד סמל ריק, אלא מחויבות מעשית שמתחילה ביום כיפור וממשיכה הלאה". ואיך זה נראה בפועל? פסיה מציעה מספר דרכים: · פיצוי והשבה –  כסף, זמן, קרדיט או משאבים. לא חייב להיות שוויוני, אבל חייב להיות הדדי. · התחייבות כתובה לשינוי פנימי –  כתיבה ויישום פעולה יומיומית קטנה כמו – אפס אלימות מילולית, יותר הקשבה, שקיפות, והכלה. הכתיבה חיונית מאחר והיא מגבירה מחויבות.  · כתף לנפגעים –  מתן ליווי, אמון והכוונה לסיוע, כדי שאף אחד לא יישאר לבד. ·  תרומה או התנדבות במקום שהכי צריך – מקלטים, חסרי בית, קשישים, נפגעי אלימות. זהו בדיוק המובן של “מִבְּשָׂרְךָ לֹא תִתְעַלָּם.” פסיה מסכמת: "יום כיפור לא נועד להלבין את העבר כדי שנמשיך כרגיל. הוא נועד לפתוח דף חדש למען עתיד נקי יותר". ומוסיפה, "לכן השנה אני בוחרת ביהדות של אחריות, חמלה ומעשה – ומזמינה גם אתכם להצטרף אליי. צום עם תיקון – כי כפרה איננה רגע של סליחה, היא דרך חיים."