מחריף המאבק לביטול תכניות להקמת בתי מלון בחוף פולג

203 0

היום, יום ד' (17.4), נערכה הפגנת מחאה בעיר נתניה בהשתתפות אזרחים תושבי העיר ופעילים סביבתיים מארגון מגמה ירוקה, כחלק ממאבק ארוך כנגד תכנית הכוללת בניית מלונות על קו החוף.

מאבק

ההפגנה הייתה על רקע דיון שהתקיים באותו זמן בוועדת התכנון של המקומית שדנה בתכנית נושא הקמתם המיועדת של בתי המלון היוותה את אחד הנושאים הציבוריים המרכזיים בבחירות המקומיות באוקטובר 18.

לטענת המתנגדים, מעבר לפגיעה בחוף עצמו, שכונת עיר ימים כלל אינה יכולה לקלוט את עומסי התחבורה הצפויים, כשכבר כעת היציאות מהשכונה פקוקות בבקרים והכניסות לשכונה פקוקות בשעות אחה"צ עוד טוענים המתנגדים, כי התכנית המקורית דינה היה להיגנז ועובדה שכמעט 20 שנה איש לא נגע בה.

 

Related Post

כבוד גדול לנבחרת בית הספר אמית בר אילן ולחן פנטה מאורט גוטמן וגם – אפשר לישון בשקט עם הרב הידוע והמוכר שניאור ברוד, מעיר ימים פולג במהלך שירות מילואים קרבי

Posted by - 18 בינואר 2023 0
1. נבחרת בית הספר אמית בר אילן נתניה – זכתה במקום הראשון בטורניר הקטרגל העירוני של נתניה שנערכה במכון וינגייט.…