עו״ד אדיר בנימיני אירח השבוע במשרדו את אשת התיאטרון הדס קלדרון, נכדתו של המשורר אברהם סוצקבר, שעל שמו נקראה לאחרונה שדרה בעיר נתניה.
כמו לא מעט מפגשים במשרדו של בנימיני, גם הפעם גלשה השיחה הרבה מעבר לענייני היום־יום, וכללה שיח מרתק על תיאטרון, קולנוע, מוזיקה, ספרות ואמנות.

מידן פטנר, האחד והיחיד, נצפה השבוע במפגש חברים לצד שלומי דאהן וגניה יופה במתחם הסמוך לרמי לוי בעיר. השלושה עצרו לתמונה משותפת באווירה טובה, עם הרבה חיוכים ושיחה של חברים קרובים.
נראה שגם באמצע השגרה העמוסה, תמיד יש זמן למפגש טוב עם אנשים טובים

טל חמד, צלם הסלבס הנתנייתי, תפס השבוע רגע למזכרת עם כתבת חדשות 12 דפנה ליאל, רגע לפני שעלתה להרצאה במתנ״ס עיר ימים בנתניה.
השניים עצרו לתמונה משותפת, וטל, שמקפיד לתעד מפגשים עם דמויות מוכרות, לא פספס גם את ההזדמנות הזאת

גמר “גלגלי המתמטיקה” בנתניה: מאות תלמידים מצטיינים מבתי הספר היסודיים בעיר השתתפו השבוע באירוע הגמר העירוני, לאחר שנה של אתגרים, למידה ופעילויות העשרה בתחום המתמטיקה.
בין המברכים היה גם סגן ומ״מ ראש העיר ויו״ר ועדת החינוך, שלו אלגלי, ששיבח את התלמידים על הישגיהם ואת צוותי ההוראה על ההשקעה בטיפוח המצוינות

באירוע חגיגי נחנך השבוע סניף חדש של רשת FASHION CLUB בנתניה. בין המשתתפים נצפה סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי, לצד פרזנטורית המותג נועה קירל ובעלי הרשת אלירן סופר.
אלגלי בירך על פתיחת הסניף וציין כי כל עסק חדש שמצטרף לעיר מחזק את הכלכלה המקומית, מייצר מקומות תעסוקה ותורם להמשך צמיחתה של נתניה.
צילום; אור גפן .






