קבב דגי ברמונדי ישראלי על קרם גזר וטחינה

36 0

מאת: הילה אלפרט

אופן הכנה

תחילה מכינים את קבב הדגים- קוצצים את הדגים עם סכין חדה.

מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקבב מלבד שמן הזית עד

לקבלת תערובת אחידה

מכסים ומעבירים למקרר ל־ 20 דקות

מחממים שמן זית במחבת, צרים מתערובת הקבב קציצות קטנות ומטגנים אותן כ־ 5 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.

מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג

מערבבים את כל החומרים לקרם הגזר, טועמים ומתקנים תיבול.

משטחים את הקרם על הצלחת ומניחים מעל את הקבב, זורים את העלים ומגישים מיד

מצרכים

לקציצות

400  גרם פילה ברמונדי ישראלי ללא העור

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

2.5 כפות לימון כבוש קצוץ

1 כפית שטוחה של זרעי כוסברה גרוסים

2 כפיות נענע קצוצה דק

2 פלפלים חריפים, חפים מזרעים, קצוצים דק

לקרם גזר

1 כוס מיץ גזר 3

 ס"מ ג'ינג'ר טרי קלוף

1 שן שום

1-1.5  כף רכז עגבניות

1  פלפל אדום חריף

2למון גראס )החלק הלבן((

2   כפות סויה

 2  כפות טחינה גולמית

 קליפה מגורדת מלימון

להגשה

עלי נענע קצוצים דק

עלי כוסברה קצוצים דק

זמן הכנה30 דקות

מס' סועדים:  4

קרדיט צילום : נופר בוגנים

Related Post

כל מה שרציתם לדעת על כרישה

Posted by - 24 באוגוסט 2021 0
לא כריש אלא כרישה, אז איך קוראים לירק הזה? מאת מריה סוידאן, דיאטנית קלינית, B.Sc , R.D, בחלי ממן, רשת המתמחה באורח…

מתכון למג’דרה מפולפלת

Posted by - 1 בנובמבר 2021 0
כמעט בכל ארוחה, בין עם זאת ארוחת ערב לילדים או ארוחת חג למשפחה המורחבת, כמעט תמיד תהיה לפחות מנה אחת…

מאפה בית לזית גרסת 2020

Posted by - 19 באפריל 2020 0
מתכון קליל וטעים של מאפה בית וזית בגרסת 2020, שניתן להכין ביחד עם הילדים. נשנוש טעים, שגם הילדים וגם המבוגרים…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות