אירועי הרמת כוסית בעסק נחשבים לאירועים קטנים יחסית אך חשובים. הם בדרך כלל מתבצעים במסגרת מצומצמת ופעמים רבות בתוך מקום העבודה. חגים, הצלחה בפרויקט מסוים והשקת מוצר הן חלק מהסיבות להרים כוסית כשעל אף שמדובר באירוע שעשוי להיראות צנוע, יש לתכנן אותו היטב ולוודא שתהיה שתייה להרמת כוסית וכיבוד שירים את האווירה.
כל אירוע אשר מתקיים בחברה, אירוע גדול או קטן, יכול להרים את המורל, לחזק את הקשר בין העובדים לבין הארגון וכמובן לחזק את הקשר בין העובדים. כאשר חושבים על הפרטים הקטנים ניתן להפוך את האירועים הקטנים כמו הרמת כוסית למשמעותיים ובעלי ערך. רצינו לשמוע קצת יותר על הטרנד המתפתח ולשם כך ביקשנו להיפגש עם "ארטייסט" שמתמחה במגשי אירוח לאירועים ובדגש על פינגר פוד חלבי .
מהם מגשי אירוח ומה הופך אותם למושלמים לאירועי הרמת כוסית
מגשי אירוח הם סגנון הגשה נהדר, פשוט ויוצא דופן בטעמים. על מגשים מונחות מנות קטנות שקל לקחת ולאכול גם בלי לשבת בצורה מסודרת לשולחן. זהו ״פינגר פוד״ יצירתי, עשיר בטעמים ובצבעים, טרי וטעים שמגיע אל החברה מוכן כפי שהוא. כל המגשים מסודרים וסגורים לשמירה במקרר או בתנאים שיומלצו עליהם עד לרגע לפני האירוע.
באירוע הרמת כוסית, החברה למעשה מכינה את האזור, מסדרת את השולחן ופורסת את מגשי האירוח. כל אחד מהעובדים יוכל ליהנות מהמנות המועדפות עליו כשגודל המנות מאפשר ליהנות ממגוון רחב של טעמים. בסיום הרמת הכוסית אפשר לאסוף את המגשים בקלות והמקום חוזר לעצמו תוך דקות ספורות. זוהי הדרך הקלה ביותר לארח כשהמילה ״קל״ לא מגיעה על חשבון הטעם אלא להפך. אפשר ליהנות מכול העולמות במגש אחד.
מגשי האירוח הינם פיתרון מושלם לאירוע הרמת כוסית, כאשר ההזמנה היא מדויקת בהתאם למספר המשתתפים הצפוי של האירוע. בהתאם לקהל אפשר לגוון עם מגשי הפינגר פוד החלבי גם מאפים, ירקות ואפילו לשלב מתוקים. כל מגש מגיע עם סגנון של מנה מסוימת כשבהתאם להזמנה ייתכן ויתבצע שילוב של מספר טעמים על מגש אחד וזאת בתיאום מראש.
עידוד האווירה החברתית
אירועי הרמת כוסית הם אירועים קלילים שבאים לציין נקודת זמן בחברה. זוהי הזדמנות מצוינת להגיד לעובדים תודה, לספר על ההתקדמות של החברה ולחזק את הקשרים. מגשי אירוח מושלמים להרמות כוסית כיוון שהם מעודדים את יצירת הקשרים. אין כל צורך לאסוף את האוכל לצלחת ולהתיישב במקום ספציפי שנקבע מראש אלא להפך. אפשר להסתובב עם האוכל, לגשת ולקחת מנה נוספת, להסתכל על המבחר ולהחליט מה לטעום.
התנועה במרחב היא זו שיוצרת את הקשר החברתי. ממפגש של מבטים בין העובדים לבין עצמם, בין ההנהלה לבין העובדים ובין עובדים ממחלקות שונות ועד לשיחה מעמיקה. צורת אירוח זו מזמינה את העובדים להתערב, להסתובב, להיפגש וליצור אינטראקציה שלא נוצרת ביום יום. צורת הגשה זו מושלמת לאירועי הרמת כוסית שכל המטרה שלהם היא לחגוג יחדיו בצורה לא מחייבת.
על המגשים יכולות להיות שלל מנות והמגוון מאפשר להתחשב בכל העובדים של החברה. הקייטרינג חלבי וכשר ולכן כולם יכולים להרגיש בנוח לטעום מהמנות. מעבר לכך המגוון כולל מאפים שונים, מנות ללא גלוטן, מנות טבעוניות, מנות מלוחות ומתוקות. החברה יכולה לבחור את המנות שלפי דעתה הכי יתאימו לעובדים ולהזמין את המגשים שיוכנו במיוחד עבורה.
טריות שמורגשת בכל ביס
כשמדברים על אירועי תרבות ופנאי , מגשי אירוח ובפרט מגשי פינגר פוד חלבי הם הדרך הנוחה והקלה להציע כיבוד, ובוודאי כשמדובר על אירועים קלילים של הרמת כוסית. במגשי אירוח, המנות מגוונות וחשוב לא פחות, טריות כשכל מנה מקבלת תשומת לב רבה וההכנה קרובה ככל האפשר לזמן האירוע. כל מוצר גלם נבחר בקפידה ומשלב במוצרים נוספים שגם הם טריים. התוצאה היא טעם שאי אפשר להתעלם ממנו.
כל מנה אשר מונחת על המגש עוברת תהליך מדויק והיא מושכת את תשומת הלב במראה שלה. הטריות נראית לעין ומורגשת בפה. חברות גדולות ועסקים קטנים יכולים ליצור חוויית אירוח מותאמת באופן אישי בכל אירוע, בכל סדר גודל ולהפתיע את העובדים בבחירה מרשימה, טעימה ומהנה. זה הזמן לשדרג גם את האירוע הקטן ביותר עם מגשי אירוח מרשימים.
קרדיט לתמונה Freepik