המותג ברילה מציע: מתכון ללזניה אישית!

17 0

 ארוחה קלה להכנה וטעימה שאפשר להכין עם הילדים בבית

בימים אלו,  בהם אנו בבית עם הילדים, ניתן ליישם איתם מתכונים קלים להכנה וטעימים שאפשר להכין כארוחה משפחתית ויספקו חוויה הן בהכנתם והן בסעודה.

המותג ברילה מציע מתכון מנצח של לזניה אישית! קל להכנה, טעים והילדים ישמחו להשתתף בהכנה וגם לאכול!

מצרכים:

 12 עלי לזנייה

1 צנצנת רוטב פומדורו

12  פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

 200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100  גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

אופן ההכנה:

1.  מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

2.  משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב, מניחים מעל  2 חצאים של עלי לזניה ובתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה מפזרים מעל זיתים.

3.  אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

המתכון באדיבות המותג ברילה

Related Post

ירוקים מתחת לסוכה

Posted by - 19 בספטמבר 2021 0
הסכך והלולב פרי עץ הדקל, ההדס והערבה – מתחת לסוכה אין נכון יותר מהנות ממאכלים ירוקים על טהרת פרי האדמה.…

טארלטים תפוח

Posted by - 31 באוגוסט 2021 0
מרכיבים (לשמונה טארטלטים): 3 תפוחים אדומים דף בצק עלים אחד חצי מיץ לימון כף סוכר כף קינמון הוראות: לשטוף ולחתוך…

טארט טאטן תפוחים

Posted by - 31 באוגוסט 2021 0
רכיבים 1 דף בצק עלים 5 סוגים שונים של תפוחים (בגיוון בין חמוץ למתוק) 100 גרם סוכר לבן 50 מ"ל…
כלי נגישות