3 תכונות שכדאי שתחפשו כשאתם קונים כיריים חשמליות

9 0

אין צורך בתואר של שף גורמה כדי לרצות כיריים חשמליות עם התכונות והרכיבים העדכניים ביותר. בואו נודה בזה: רובנו צופים בתוכניות כמו 'המטבח המנצח' או 'מאסטר שף', רק כדי להתבדר.

בין אם אתם צולים סטייק או מבשלים מרק תירס, או שאתם משתמשים בכיריים שלכם רק בעונת החגים או להכנת נשנושים חמים מהירים כשאתם מזמינים אורחים או כדי להרשים את בן או בת הזוג בכישורים הקולינריים שלכם בערב חג האהבה, אתם רוצים שכל מתכון יצליח לכם, ושיהיו לכם את המכשירים הנכונים, מה שאומר שכדאי שתתחילו עם כיריים חשמליות.

אז בואו נבחן שלוש תכונות שצריך לחפש בכיריים חשמליות

כמה מהדגמים הנפוצים של כיריים חשמליות הם מועדפים וותיקים, בעוד שחלקם עשויים להפתיע אתכם.

בעולם הבישול התחרותי קיימת השפעה רבה על מספר מאפייני הגורמה שעומדים לרשות הכיריים במהלך הבישול, ולאחר שתבחנו את הרשימה הבאה, קרוב לוודאי שתרוצו לקנות כיריים חשמליות חדשות בין אם אתם באמת זקוקים להן או לא.

1. כיריים חשמליות עם ארבע מבערים ולא שניים

זוכרים את ראש השנה לפני שנים, כשעוד הייתם רווקים, וניסיתם להרשים את בני המשפחה שלכם עם ארוחת חג של שמונה מנות על כיריים של שני מבערים? ניסיתם למצוא הגדרות מתפשרות לטמפרטורות הכיריים שעבדו בסדר, אבל לא מעולה.

סוג זה של בישול עלול להוביל לכישלון של כל ארוחה, ולכן בחלק מהדגמים האחרונים של כיריים חשמליות שזמינים היום בשוק תראו לרוב כיריים עם ארבע מבערים, שמספיקים על מנת להכין ארוחת שישי נהדרת או ארוחת חג מפוארת. אם יכולים להשתמש בהם להכנת תבשילים מכל הסוגים, כמו למשל:

  • פנקייקים
  • מנות ראשונות
  • צלי בשר
  • וכל תבשיל אחר שעולה על דעתכם.

2. מי רוצה להיות גאון החיסכון בחשמל?

לכל דגם של כיריים חשמליות יש מערכת בקרות טמפרטורות משלהן להפחתת לחץ ולהכנת ארוחות יעילות.

לצורך חימום מהיר, למשל, אינכם צריכים להשקיע עודף אנרגיה בחימום המבער הגדול, ולהרתיח על הדרך יותר את המטבח הלוהט שלכם באוגוסט, אתם צריכים פשוט להשתמש במבער הקטן, ולהיות גאוני החיסכון בחשמל.

3. זוכרים מה זה הולכת חום, נכון?

סביר להניח שאתם מכירים את המונח הולכת חום: זהו מאפיין של כיריים חשמליות שמאפשר את הפצת החום של הכיריים באופן מהיר ואחיד, מה שחוסך לכם זמן וכסף בחשבונות החשמל.

זהו אינו רעיון חדש, אבל למרות זאת חשוב להזכיר את המאפיין הזה משום שהוא מסייע בפתרון דילמת בישול גדולה: הצורך להתאים את חום המבערים, וירידה בלתי נמנעת בטמפרטורה שלהם כאשר רוב החום היקר ברח כשהזזתם את הסיר או החלפתם בין הסירים.

בבישול עם הולכת חום, החום מפוזר באון שווה למדי על כל הכיריים, כך שהצבת הסירים והמחבתות אינה הופכת לבעיה.

Related Post

עצמאות 70: על האש ומסביב 

Posted by - 16 באפריל 2018 0
 לקראת יום עצמאותה ה-70 של ישראל, כוננות המנגל בשיאה: כל הארץ דגלים דגלים, עשן, פיקניקים, והמון המון בשר ■ אז…

הנגרייה של סבא יוסי נפתחת שוב!

Posted by - 19 באוגוסט 2020 0
נגרות, יצירה בעץ וספינת פיראטים ענקית מעץ – משייפים, מחברים, מדביקים, צובעים וחוזרים הביתה עם הצעצוע שבונים. לפי הנחיות התו…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות