סלט רימונים טעים ויפה להגשה שתקבלו עליו אין סוף מחמאות, קל ופשוט להכנה.
אלי דלל הוא סגן ומ"מ ראש עיריית נתניה והשתתף בעונה האחרונה של התכנית "מאסטר שף" בערוץ 12
חומרים
300 גרם חבילת עלי בייבי
150 גרם אגוזי קשיו קלויים
400 גרם גרגירי רימון (רימון אחד גדול)
1 רימון פרוס לחצאי פלחים- לקישוט
חומרים לרוטב
מיץ לימון משני לימונים
3 כפות סוכר
כף תרכיז רימונים
כף סילאן
כף חומץ בלסמי
כף חומץ תפוחים
5 טיפות מי ורדים
אופן ההכנה:
- מניחים בקערה גדולה את עלי הבייבי ומסדרים מסביב את פלחי הרימונים.
- מפזרים מעל את גרגירי הרימונים ואגוזי הקשיו.
- בזמן ההגשה לשפוך את הרוטב על הסלט באופן אחיד מבלי לערבב.
- רצוי להכין את הרוטב יום לפני ולשמור במקרר.
ניתן גם לקשט בפלחי תפוזים/ תות שדה/ קרמבולה/ קיווי/ אפרסמון