תפוחי אדמה צלויים

4 0

מתכון: מאיה דארין, שפית ועיתונאית אוכל, באדיבות סולתם. צילום גל בן זאב

רשימת חומרים למחבת בקוטר 26 ס"מ:

6 יח׳ תפוח אדמה מסוג דזירה שטופים בקליפתם (עם קליפה וורודה)

½ כוס שמן זית

מלח לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

כמה ענפי תימין

אופן ההכנה:

בעזרת מנדולינה פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקיקות.

מסדרים את תפוחי האדמה במחבת בצורת רעפים.

מתבלים במלח, פלפל ושמן זית. מפזרים מעל עליי תימין.

מכסים בנייר אלומיניום וצולים בתנור בחום גבוה, 200 מעלות במשך כ-30 דקות.

מסירים את היריעה וצולים עד שמשחים.

צילום גל בן זאב

Related Post

מתכון חגיגי לארוחת החג!

Posted by - 15 בספטמבר 2020 0
המותג מאסטר שף מציע: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף…

צהרים – משביע -טעים -זריז

Posted by - 24 בינואר 2022 0
בישול עוף על חלקיו בשקית צלייה נשמע מוזר, אבל היתרונות שלו הם עצומים. בישול בשקית צלייה לא רק שומרת על…
כלי נגישות