תבשיל טלה

20 0

מרכיבים:

1 ראש סלרי

2 גזרים גדולים

300 גרם תפוחי אדמה, עשויים למחצה

1.2 קילו שוק טלה

4 עלי דפנה

10 שיני שום

800 מ"ל ציר בקר

הכנה:

חתכו לקוביות את ראש הסלרי, חתכו את הגזרים את תפוחי האדמה, הפרידו את בשר הטלה מהעצם וחתכו אותו. שימו את כל המרכיבים בתבנית הוסיפו עלי דפנה ושיני שום. הוסיפו ציר בקר. בשלו בתנור שחומם מראש במשך כשעה.

Related Post

 חמין בריא יש דבר כזה 

Posted by - 8 בינואר 2024 0
 כאשר מדובר בחגיגת השבת והמנה המסורתית, החמין, רבים מאיתנו מחפשים אלטרנטיבות בריאות יותר למתכון המסורתי. מתכון חמין בריא שמשלב בין…

לטגן או לא לטגן – זו השאלה?

Posted by - 4 בדצמבר 2018 0
חנוכה כבר כאן, כשעל הפרק עומדות הלביבות והסופגניות. אז מה עושים עם כמות השמן האדירה? נועה פרומן, מומחית לנטורופתיה ותזונה…
כלי נגישות