שני סנדוויצ'ים שכל אחד ישמח לצרף לספסל הלימודים

35 0

הילדים חזרו לספסל הלימודים והנה הגיעה שגרת הכנת הסנדוויצ'ים של ההורים בבוקר. בשנת הלימודים החדשה אתם לא צריכים לשבור את הראש מה להכין לילדים שיהיה גם טעים וגם בריא וגם קל להכנה – קבלו שני רעיונות לסנדוויצ'ים שיסגרו לכם פינה ויהפכו את ארוחת העשר של הילדים לעשר, אבל באמת  

בשיתוף  מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה 

סנדוויץ חביתה מיוחד:

רכיבים:

2 ביצים

פטרוזיליה

שמן

2 פרוסות לחם פרוס

הוראות הכנה:

שוברים שתי ביצים בתוך קערה.

מוסיפים מלח, פלפל, פטרוזיליה לפי הטעם ומקציפים.

במחבת בוזקים מעט שמן זית במחבת ויוצקים את תערובת הביצים וממלאים את כל פני המחבת. מניחים שתי פרוסות לחם על התערובת.

ממתינים מספר דקות והופכים את הביצים והלחם בו זמנית בעזרת מרית.

הופכים חזרה תוך כדי הכנסה וקיפול הביצה בין פרוסות הלחם.

הכניסו את הביצה מחוץ לפרוסות הלחם והופכים פרוסה אחת על השנייה להכנת הכריך.

מסירים מהאש ומגישים.

לחם מושלם לסנדוויץ:

רכיבים: 

450 גרם קמח לחם

115 גרם מים

15 גרם של שמרים טריים

75 גרם סוכר

7 גרם מלח

100 גרם חלב

45 גרם חמאה רכה

הוראות הכנה:

ממיסים את השמרים בחלב חם ומוסיפים את המרכיבים (למעט החמאה) לקערה.

לשים את המרכיבים ביד או במכונה.

לאחר מכן מתחילים להוסיף את החמאה בשלבים.

לשים שוב כ-10 דקות.

מכדררים את הבצק ונותנים לו לנוח כשהוא מכוסה בבד עד לתפיחה כפולה.

לאחר שהבצק תפח מותחים אותו לאורך תבנית מלבנית.

מקפלים את הבצק המלבני: חצי אחד לכיוון המרכז והחצי השני מעל הקיפול הראשון.

מכניסים את הבצק לתוך תבנית משומנת ולוחצים בעדינות בעזרת האצבעות כך שהבצק ימלא את כל הפינות שלו.

נותנים לבצק לנוח שוב כשהוא מכוסה היטב בניילון נצמד או במגבת כותנה עד להכפלת הגודל שוב

לאחר הכפלה מברישים בנוזל של ביצה טרופה.

מחממים את התנור ל-200 מעלות, והמגש באמצע התנור.

מכניסים את הלחם פנימה ואופים כ-40 דקות.

ומה עם רעיון לסנדוויץ'?

זו ההמלצה שלנו לאחד מוצלח

ביצת עין

חסה

עגבניה

בצל סגול

Related Post

החטיפים הקרירים

Posted by - 27 ביוני 2021 0
הם שוב פה: חמים וארוכים מתמיד, ימי הקיץ הישראלי שממיסים את מצב הרוח  ומשאירים אותנו עם חשק תמידי למשהו קר.…

פיצה סביח

Posted by - 8 בפברואר 2023 0
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה לרגל יום הפיצה הבינלאומי שחל ב9.2  יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי,…

חוגגים את יום האבוקדו

Posted by - 30 ביולי 2024 0
מאת:חקלאי גרנות. סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים לרגל יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קייצי ומרענן של סלט קיסר עם רוטב אבוקדו…

סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט חם

Posted by - 31 באוגוסט 2021 0
גם אחרי שמסיימים עם הברכות ועוברים לאוכל אפשר להגיש בשולחן החג סלט ירוק בשילוב גרגירי רימון וקינוחים בשילוב תפוח– במנות…
כלי נגישות