השבוע בנתניה עם מתכון חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים

36 0

השבוע בנתניה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.

לטרין תמרים ואגוזים – כמות :60 עוגיות

מרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 ג שומשום קלוי

אופן ההכנה:

לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקרור. ולהגיש ..

טו בשבט שמח ובתאבון!

 

Related Post

שקשוקה טונה בכריך

Posted by - 31 באוקטובר 2019 0
אם גם אתם מתלבטים מה להכין לילדים לבית הספר, קבלו מתכון המכיל את כל אבות המזון: שקשוקה טונה, שבחרנו לכנותו…

שמתם לב שמחירי האוכמניות צנחו ?

Posted by - 9 בפברואר 2021 0
זה הזמן לקראמבל פריך של אוכמניות ותפוחים … הידעת ! צניחת שער הדולר פיתתה יבואנים רבים להתחיל לייבא אוכמניות, ועם ההיצע הגדל…
כלי נגישות