השבוע בנתניה עם מתכון חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים

11 0

השבוע בנתניה חולקת מתכון לקינוח חגיגי לטו בשבט ללא גלוטן – לטרין תמרים ואגוזים.

לטרין תמרים ואגוזים – כמות :60 עוגיות

מרכיבים:

200 גרם אגוזי מלך

200 גרם אגוזי לוז

125 גרם סוכר לבן

175 גרם סילאן תמרים

250 גרם תמרים לחים מגולענים

כפית קינמון טחון

65 ג שומשום קלוי

אופן ההכנה:

לקלות בתנור (בנפרד) שומשום, אגוזי מלך ואגוזי לוז-180 מעלות כ 10 דקות ולצנן.

לאחר מכן לחממם סיר קטן ולהביא לסף רתיחה סילאן וסוכר .

יש לקחת מיקסר עם וו גיטרה ולעבד לתערובת חלקה תמרים מגולענים וקינמון ולאחר מכן להוסיף לקערת המיקסר את נוזל הסוכר וקינמון ולעבד עד איחוד החומרים.

יש להוסיף את תערובת האגוזים הקלויים ולעבד עד איחוד חומרים.

בתום ההכנה יש לשפוך את המסה של התערובת לתבנית מרובעת ולצנן במקרר.

לחתוך לפסים ולצפות בשומשום קלוי מכל הצדדים ולסיום לחתוך לריבועים.

לשמור בקרור. ולהגיש ..

טו בשבט שמח ובתאבון!

 

Related Post

ארוחה חגיגית!

Posted by - 17 בספטמבר 2024 0
הספירה לאחור לחגים החלה, אבל רגע לפני שהבשר משתלט על המטבח – זה הזמן לחקור מנות חלביות חדשות ומפתיעות! החגים…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות