רביולי מפנק ועשיר בטעמים

16 0

מתכון מפנק – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של הרביולי ושל גבינת העיזים מתחברים למנה אלגנטית בעלת טעמים מאוזנים. 

חומרים ל-4-2 מנות:

1 חבילה (500 גרם) רביולי גבינה ועשבי תיבול SURGITAL

3 ראשי שומר נקיים ופרוסים לאורכם דק ככל האפשר 

7-6 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור גרוס

4 שיני שום קצוצות

צרור קטן של עלי בזיליקום קרועים

להגשה:

150 גרם גבינת בושה עיזים

צרור קטן ארוגולה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.

מפזרים פרוסות שומר בתבנית בשכבה אחת, מזלפים 4-3 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.

צולים 25 דקות עד שהשומר מתרכך ומזהיב בקצוות.

בינתיים מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן.

מחממים מחבת רחבה עם 3-2 כפות שמן זית ומטגנים שום כדקה עד שעולה ניחוח.

מעבירים את הרביולי למחבת בעזרת כף מחוררת ומנענעים בעדינות עד שהרביולי מצופים שמן. מוסיפים את פרוסות השומר הצלויות ובזיליקום ומקפיצים עוד דקה.

מעבירים לצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת עיזים, מפזרים ארוגולה ומגישים חם.

מאת חברת ישרקו יבואנית פסטה פרימיום סורג'יטל מאיטליה

קרדיט צילום: צלם אסף אמברם, סטייליסטית אוריה גבע

Related Post

טארט טאטן עגבניות שרי

Posted by - 27 ביולי 2021 0
הטארט ההפוך של האחיות טאטן הפך ברבות השנים למנת דגל של המטבח הצרפתי, וכמו כל הקלאסיקות הגדולות: למקור השראה. טארט…

"להתפנק עם פנקייק"

Posted by - 13 ביוני 2024 0
מתכון לפנקייקס         מאת: השף גיל אבירם וסולתם   מצרכים: 1 גביע יוגורט 1 כוס חלב 2…

אכילה רגשית בתקופה של סטרס

Posted by - 23 באוקטובר 2023 0
אנו נמצאים בעיצומם של ימים קשים ורוויי סטרס. סטרס מפעיל שורה של שינויים פיזיולוגים וביוכימיים שהמרכזי שבהם הוא הפרשת הורמוני…

לא רק תפוח אדמה

Posted by - 12 באוקטובר 2021 0
הוא דרדר אותנו לא פעם לשבור את הדיאטה, ובני האדם אוכלים אותו למעלה מעשרת אלפים שנה. תפוח האדמה הוא אחד…
כלי נגישות