קישואים ממולאים בבשר

8 0

ממולאים זה תבשיל חוצה תרבויות וארצות. זה תבשיל טעים, ניתן למלא כמעט כל ירק, להכין בשרי/ צמחוני.

הפעם אני מכין קישוא ממולא עם מתכון קל ופשוט להכנה, יפה וטעים.

אפשרי למנת פתיחה או למנה עיקרית.

חומרים:

5 קישואים (רצוי זוקיני)

250 גרם בשר

50 גרם אורז

1 בצל חתוך דק

2 גבעולי סלרי קטנים חתוכים דק

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

כף שמן

חומרים לרוטב:

1 קופסא עגבניות חתוכות (330 גרם)

1 כף רסק עגבניות

כפית פפריקה מתוקה

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

כף סילאן

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

מקלפים את הקישואים (פס כן ופס לא), חותכים את הקישואים לשני חצאים שווים ומחוררים משני הצדדים כך שנוצר גליל חלול.

מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את הקישואים.

לצפות בקמח וביצה ולטגן.

בסיר סוטג' מערבבים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.

מניחים את הקישואים בסיר ומכסים.

מבשלים כ- 30 דקות על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים.

בתאבון!

Related Post

מתכון חגיגי לארוחת החג!

Posted by - 15 בספטמבר 2020 0
המותג מאסטר שף מציע: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף…

רביולי מפנק ועשיר בטעמים

Posted by - 10 ביוני 2020 0
מתכון מפנק – רביולי עם שומר צלוי, גבינת עיזים וארוגולה טעמי האניס של השומר, המרירות העדינה של הארוגולה הטרייה והמתקתקות המעודנת של…

נפלאות האגס: בשקט בשקט, כמעט מתחת לרדאר, הפכה ישראל לאחת המדינות המובילות בצריכת אגסים. יובל בר נר מספר על נפלאות הפרי שישדרג כל ארוחה וכמעט כל מתכון

Posted by - 18 בדצמבר 2018 0
  הם מכילים כמות נכבדת של סיבים תזונתיים, מסייעים למניעת מחלות כרוניות, טעימים, עסיסיים וניתנים לשילוב כמעט בכל מתכון. הישראלים…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות