קינוחי מילקי ביתיים מאת המותג מאסטר שף

27 0

קרם שוקולד עשיר, קצפת וניל הורסת ומעל הכל המון סוכריות צבעוניות. לא תאמינו כמה קל להכין קינוח כזה בבית!

מרכיבים:

לקרם שוקולד:

360 מ"ל (1.5 כוסות) חלב

125 מ"ל (1/2 מיכל) שמנת מתוקה

60 גרם (4 כפות) סוכר

20 גרם (2 כפות) קורנפלור

150 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות

לקצפת:

250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

4 כפות פודינג וניל מאסטר שף

הגשה:

שבבי שוקולד/ סוכריות צבעוניות

אופן הכנה:

  1. מכינים את הקרם: שמים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר והקורנפלור וטורפים היטב בעזרת מטרפה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב קבוע עד שהנוזל מתחיל להסמיך. מכבים את האש.
  2. מוסיפים לסיר את השוקולד וממשיכים לטרוף עד שהוא נמס לגמרי ומתקבל פודינג חלק.
  3. ממלאים כוסות הגשה עד 3/4 גובה ומעבירים למקרר עד שהמילקי מתקרר לגמרי.
  4. מכינים את הקצפת: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר והפודינג עד שמתקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.
  5. מזלפים את הקצפת על המילקי, מפזרים מעל את שבבי השוקולד ושומרים במקרר עד להגשה.

בתאבון..!!

 

צילום שני הלוי

Related Post

קוקיגלידה

Posted by - 2 באוקטובר 2018 0
רכיבים:   1 ק"ג קמח 540 גרם חמאה 770 גרם סוכר חום ככה 150 גרם ביצים 600 גרם שוקולד צ'יפס…

מתכון לממרח מתקתק שהילדים יאהבו

Posted by - 29 באוקטובר 2018 0
הנטורופתית בכללית רפואה משלימה מציעה מתכון לממרח ביתי, פשוט וייעודי לילדים. מרכיבים: כוס אגוזי לוז / כוס אגוזים מעורבבים בטעם…

מתחילים ברגל ימין

Posted by - 20 באוגוסט 2024 0
הרגע שכל הורה חיכה לו הגיע! החזרה ללימודים. סוף סוף השקט והשלווה יחזרו לבית, לפחות עד החגים. אז לפני ששולחים…
כלי נגישות