קוקיגלידה

8 0

רכיבים:

 

1 ק"ג קמח

540 גרם חמאה

770 גרם סוכר חום ככה

150 גרם ביצים

600 גרם שוקולד צ'יפס

12 גרם סודה לשתייה

17 גרם מלח

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
  3. מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
  4. מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

בתאבון 😊

 

(צילום קונספטיק)

Related Post

מרימים כוסית

Posted by - 29 בדצמבר 2021 0
קאווה כמו שעוד לא הכרתם אותה: לכבוד ערב השנה האזרחית החדשה מתכון ג'לי קאווה שנותן קיק בחצות של יום שישי…

סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט חם

Posted by - 31 באוגוסט 2021 0
גם אחרי שמסיימים עם הברכות ועוברים לאוכל אפשר להגיש בשולחן החג סלט ירוק בשילוב גרגירי רימון וקינוחים בשילוב תפוח– במנות…

על פסח, אגוזים ותזונה בריאה

Posted by - 16 באפריל 2019 0
רגע לפני פסח: הנטורופתית ומנחת קבוצות ההרזיה נועה פרומן מספקת טיפים על אגוזים, כולסטרול, שומנים רעים, מחלות לב ו… תזונה…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות