מכינים קינוח אישי – קרם קוקוס עם סילאן וחלבה

46 0

החופש הגדול קרב ובא ומה יותר כיף מפעילות מהנה עם הילדים שתעניק גם זמן איכות וגם תוצרים נפלאים? המותג מאסטר שף מציע קינוח פרווה אישי, שילדים אוהבים גם להכין וגם לאכול – קרם קוקוס עם סילאן וחלבה.

מרכיבים ל-4-5 קינוחים אישיים:  

קרם קוקוס:

1 פחית (400 מ"ל) קרם קוקוס מאסטר שף

2 חבילות (160 גרם) אינסטנט פודינג וניל

35 גרם (1/4 כוס) אבקת סוכר

הגשה:

סילאן / דבש

שערות חלבה

אופן הכנה:

1.     שמים את קרם הקוקוס, הפודינג ואבקת הסוכר בקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים עד שמתקבל קרם סמיך.

2.     מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כלי הגשה 2 כפות סילאן, יוצקים מעל את הקרם עד גובה 3/4 כוס, מוסיפים מעל את שערות החלבה ומגישים.

צילום אפיק גבאי

Related Post

עניין בינלאומי בפסטיבל White

Posted by - 21 במאי 2019 0
יותר מ-100 יינות לבנים, סמוקים ומבעבעים יוצגו בפסטיבל White, שיימשך כיומיים לקראת חג השבועות.  יותר מ- 100 יינות לבנים, סמוקים…

סלמון ברוטב סויה ותפוזים

Posted by - 19 במרץ 2019 0
דג סלמון הוא אחד הדגים הפופולאריים יותר במטבח הישראלי. אחד המתכונים המעניינים יותר הוא שילובו ברוטב סויה ומיץ תפוזים. דג…