למשלוח המנות, למסיבת פורים או סתם כדי להצחיק את הילדים – מפלצות שוקולד הן ממתק ביתי שבוודאות ישמח ויעלה חיוך על הפנים – עוד בטרם טועמים אותו המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה
רכיבים:
100 גרם גרגירי תירס
100 גרם שקדים קצוצים
600 גר' שוקולד לבן להמסה
צבעי מאכל: סגול, כתום, ירוק
עיניים אכילות (גדולות וקטנות)
הכנה:
בשלו את גרגירי התירס במחבת טיגון עמוקה עם מעט שמן והשתמשו במכסה על מנת למנוע מהפופקורן לקפוץ החוצה. לאחר שהפופקורן מוכן, הורידו מהאש וערבבו עם השקדים הקצוצים.
המיסו את השוקולד הלבן על אדי מים חמים בשיטת בן מארי וחלקו לקערות עם שלושת צבעי המאכל. חלקו את תערובת הפופקורן והשקדים לכל קערה וערבבו היטב.
בעזרת שתי כפות, צרו מהתערובת צורות המזכירות סלעים גבשושיים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, והניחו את העיניים האכילות על כל סלע. הכניסו למקרר לצינון של שעתיים לפחות לפני ההגשה