מגשי פירות באירועים – טרנד או קונצנזוס?

8 0

עולם האירועים מציע כיום מגוון עצום של פתרונות לחוגגים. הדבר יכול לבוא לידי ביטוי בתחומים שונים, לרבות בתחום האוכל ובעיקר – הקינוחים. כאשר מדובר באותו קינוח ייחודי, שמוגש לרוב בסוף האירוע, אין כמו פירות טריים וטעימים, לסיום הארוחה. מגשי הפירות הפכו בשנה האחרונה לטרנד של ממש וכמעט כל אירוע שמכבד את עצמו דואג לשלב אותם על שולחן הקינוחים. האם זה אכן צפוי להישאר אתנו עוד שנים רבות או שמא מדובר באטרקציה זמנית, שתחלוף באותה המהירות כפי שהגיעה אלינו?

להקפיץ את האירוע

אין ספק שאפשרות של מגשי פירות באירוע מקפיצה כל מסיבה. מגשי הפירות, העמוסים בכל טוב, מציעים הרבה מאד לבוחרים בהם ואם משווים אותם לקינוחים אחרים, הרי שמדובר בקינוח עם יתרונות רבים. ככל שחולף הזמן, נראה כי מגשי הפירות הם הרבה יותר מטרנד וכי הם יישארו אתנו עוד שנים ארוכות. אנחנו, הישראלים, אוהבים פירות. אבטיח, מלון וגם ענבים צוננים בחודשי הקיץ החמים, פירות הדר בחורף ופירות אקזוטיים מיוחדים, לכל פרי כמעט יש מקום של כבוד במקרר שלנו ואנו דואגים לצרוך אותם בתדירות גבוהה הן בשל הטעמים המצוינים והן בשל סגולות הבריאות הרבות של הפירות, הידועים לנו כבר לא מעט שנים.

הקינוחים באירועים הם מגוונים מאד. כשזה אירוע לשומרי כשרות מוצעים קינוחים פרווה מסוגים שונים ולאירועים אחרים, האפשרויות הן בלתי מוגבלות. היופי במגשי הפירות, ואולי גם אחת הסיבות מדוע הם ללא ספק קונצנזוס, הוא העובדה שהם מתאימים לכל אירוע ולכל הטעמים. הפירות משתלבים באופן מושלם כקינוח הן בתפריט בשרי והן בתפריט חלבי, הם נהדרים לאירועים בהם חלק מהאורחים צמחוניים או טבעוניים ולאלה הזקוקים לתפריט מיוחד, הם פתרון נהדר, טעים וגם משביע.

בכל עונה

מגשי פירות מתאימים לאירועים בחודשי הקיץ החמים וגם לאירועים בימים חורפיים. למעוניינים להגיש גם קינוחים נוספים, הם ללא ספק משתלבים לצדם ומהווים תוספת שמשדרגת משמעותית את השולחן. רבים המתכננים אירועים בוחרים בהם כחלק בלתי נפרד מהקינוחים ואורחים, המגיעים לכל אירוע, זוכים ליהנות מהם הן בשלב קבלת הפנים והן בתום הארוחה. הם צבעוניים, יפים, טריים, חלקם חמוצים, חלקם מתוקים, הם מרעננים מאד וגם טעימים.

היופי בישראל הוא השפע. אפשר למצוא כיום שפע של פירות וירקות מכל הסוגים כמעט וליצור שילובים מעניינים בין כמה אפשרויות. כבר מזמן לא צריך להסתפק בתפוח עץ, תפוז ואולי גם אשכול ענבים מכובד, האפשרויות הן רבות מאד ואיתן יוצרים מגש עמוס בכל טוב, מגש צבעוני ויפה, שבו פירות בשלמותם, פירות פרוסים לפרוסות או פירות חתוכים בכל מיני צורות ועיצובים. לעיתים נדמה שמתבוננים ביצירת אמנות של ממש. הפירות יוצאים כמעט אלמנט עיצובי בפני עצמו, המהווה קישוט אכיל לאירוע.

 

(קרדיט תמונה: https://pixabay.com/en/fruit-food-tray-restaurant-608897)

 

Related Post

פסי האטה

Posted by - 20 באוקטובר 2021 0
פסי האטה זה מוצר שמטרתו היא שמירה על נהיגה זהירה והורדת המהירות של הרכב בכביש. מטרתם היא בדיוק כשמם לגרום…

השבוע בכפר יונה: קו חדש

Posted by - 6 בספטמבר 2022 0
ביום חמישי שעבר לא רק שנת הלימודים שבה לפעילות, אלא גם קו האוטובוס הפנימי הראשון בכפר יונה, החל  לפעול. הקו החדש, המקיף את העיר, נע משכונת שרונה למחנה בית ליד (קו מספר 85), ובחזרה (קו 86(. את הקו חנכו ראש העירייה, שושי כחלון כידור, ומנכ"ל העירייה, ששי מגידו. שעות פעילות האוטובוס: ימים ראשון עד חמישי בין השעות 05:30-22:45. ביום שישי יתחיל הקו לפעול בשעה 05:30, אך שעות הפעילות בשישי ובמוצ"ש תלויות במועדי כניסת ויציאת השבת. לוח הזמנים העדכני, כמו גם מיקומים מדויקים של התחנות, מופיעים באתר חברת "קווים" וביישומוני התחבורה הציבוריים השונים. תדירות הנסיעות: 20-30 דקות. מעיריית כפר יונה נמסר: "אנו מזמינים את התושבות והתושבים לנסוע בקו החדש ולהגיע למחוז חפצם/ן בעיר בדרך פשוטה וזולה". בצילום: שושי כחלון כידור, בנסיעה ראשונה בקו האוטובוס החדש

הכול על הזמנת מוניות בלונדון

Posted by - 21 באוגוסט 2019 0
אתם חושבים לנסוע ללונדון בקרוב ורוצים לדעת איך הכי קל ונוח להתנייד בעיר? רוצים אולי לדעת שאתם מגיעים לשדה התעופה…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות