לקראת ראש השנה המותג ברילה מציע: סלט פסטה עם רימונים!

21 0

המותג ברילה מגיש מתכון פסטה מנצח עם סמל החג – הרימון! קל להכנה ומעשיר כל שולחן חג:  סלט פסטה עם רימונים!

מצרכים:

1 חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה" ברילה

1 שקית עלי בייבי תרד

1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)

1 בצל אדום

חופן עלי נענע

1 כוס גרגרי רימון

100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

לרוטב:

1/3 כוס שמן זית

2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים

1 כף דבש

1 כף שומשום קלוי

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מסננים ומצננים. מומלץ להוסיף מעט שמן זית לפסטה החמה, למניעת הדבקות.
  2. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות.
  3. מכינים את הרוטב: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
  4. מרכיבים את הסלט: בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
  5. לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

המתכון באדיבות המותג ברילה

צלם- אנטולי מיכאלו

Related Post

צ'ורוס ספרדיים ברוטב שוקולד

Posted by - 19 בדצמבר 2022 0
הקינוח הספרדי- פורטוגלי שזוכה בשנים האחרונות לתהילת עולם משלב את כל מה שקינוח חורפי צריך: בצק מנחם, טיגון בשמן עמוק,…

תפוחי אדמה צלויים

Posted by - 4 באפריל 2022 0
מתכון: מאיה דארין, שפית ועיתונאית אוכל, באדיבות סולתם. צילום גל בן זאב רשימת חומרים למחבת בקוטר 26 ס"מ: 6 יח׳…
כלי נגישות