חג האורים מתקרב ובא לנו לגוון את הסופגנייה שלנו במתכון לצ'ורוס מטריף ולא פחות מושחת! המותג מאסטר שף מנדב מתכון נהדר במיוחד לכבוד חג החנוכה.
ההנאה מובטחת..
אביזרים:
- שקית זילוף
- צנתר כוכב בינוני
- מחבת
- מספריים
מצרכים:
- 100 גרם חמאה
- כוס חלב
- 3 כפות סוכר
- כוס ורבע קמח מקצועי מאסטר שף
- 1 ביצה
- שמן קנולה לטיגון
לציפוי:
- קערה גדולה עם 100 גרם אבקת סוכר וכף קינמון מעורבבים
- 100 גרם מטבעות שוקולד חלב מאסטר שף
- 100 גרם מטבעות שוקולד לבן מאסטר שף
- 400 גרם קרם קוקוס מאסטר שף
ההכנה
מחממים בסיר חמאה, חלב וסוכר עד להמסה מכבים את האש. מוסיפים את הקמח מערבבים היטב ומוסיפים במהירות ביצה וממשיכים לבחוש עד לקבלת תערובת הומוגנית, מעבירים את התערובת לשקית זילוף.
במחבת רחבה מחממים שמן מזלפים את הצ'ורוס וחותכים עם מספריים באורך הרצוי, מטגנים עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג.
מסדרים את הצורוס בצלחת הגשה, מפזרים מעל אבקת סוכר וקינמון.
למפנקים במיוחד, מומלץ להגיש עם פונדו שוקולד חם.
הכנת פונדו שוקולד– מניחים את השוקולדים בקערות נפרדות ומחלקים את קרם הקוקוס לשתי הקערות, ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (זהירות שלא ישרף ) ומערבבים היטב. עד לקבלת קרם שוקולד, במקרם אחיד.
מגישים לצד הצ'ורוס וטובלים בהנאה.
בתאבון..!!
צילום אפיק גבאי