כלת הקינוחים: עם שם בלתי נשכח וטעם אלוהי, הפבלובה חוזרת אל קדמת הבמה

7 0

נוכחות וטעם מפיל אלו שני הדברים שיוצרים קינוח בלתי נשכח. היא אולי לא תמיד הכי יפה, אבל בין המבוקשות. כל רגע הוא זמן מתאים לפבלובה. קינוח מדובר, פשוט להכנה ובעיקר כזה שמוסיף לאווירה

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

מצרכים

150 גר' חלבון ביצה

100 גר' סוכר

100 גר' אבקת סוכר

קמצוץ מלח

1/2 קליפת ליים

1 כף מיץ ליים

עבור המילוי

קצפת מוכנה

פטל או ענבים

הוראות הכנה

בעזרת מעבד מזון או מיקסר, הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים, עד שיתקשו.

כאשר הם מתרככים, הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף.

לאחר מכן, הוסיפו את קליפת הליים.

כאשר המרנג  מוכן, סדרו את הפבלובות. תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות.

קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה, היעזרו בכף או בתרבד.

אפו בחום של 100-120ºC למשך כשעה אחת. הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.

כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כשעה.

הוציאו מהתנור ומלאו בעזרת הקצפת והפטל או הענבים.

קרדיט צילום: יח"צ טקה (Teka)

Related Post

מרימים כוסית

Posted by - 29 בדצמבר 2021 0
קאווה כמו שעוד לא הכרתם אותה: לכבוד ערב השנה האזרחית החדשה מתכון ג'לי קאווה שנותן קיק בחצות של יום שישי…

מתכון חגיגי לארוחת החג!

Posted by - 15 בספטמבר 2020 0
המותג מאסטר שף מציע: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף…

תפוח אדמה כוכב המדורה

Posted by - 8 במאי 2023 0
האסוציאציה הראשונה שעולה לנו לראש כשאומרים את צמד המילים ל"ג בעומר היא מדורה, ואחד המאכלים שמככבים במדורה הוא כמובן התפוח…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות