כלת הקינוחים: עם שם בלתי נשכח וטעם אלוהי, הפבלובה חוזרת אל קדמת הבמה

9 0

נוכחות וטעם מפיל אלו שני הדברים שיוצרים קינוח בלתי נשכח. היא אולי לא תמיד הכי יפה, אבל בין המבוקשות. כל רגע הוא זמן מתאים לפבלובה. קינוח מדובר, פשוט להכנה ובעיקר כזה שמוסיף לאווירה

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

מצרכים

150 גר' חלבון ביצה

100 גר' סוכר

100 גר' אבקת סוכר

קמצוץ מלח

1/2 קליפת ליים

1 כף מיץ ליים

עבור המילוי

קצפת מוכנה

פטל או ענבים

הוראות הכנה

בעזרת מעבד מזון או מיקסר, הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים, עד שיתקשו.

כאשר הם מתרככים, הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף.

לאחר מכן, הוסיפו את קליפת הליים.

כאשר המרנג  מוכן, סדרו את הפבלובות. תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות.

קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה, היעזרו בכף או בתרבד.

אפו בחום של 100-120ºC למשך כשעה אחת. הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.

כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כשעה.

הוציאו מהתנור ומלאו בעזרת הקצפת והפטל או הענבים.

קרדיט צילום: יח"צ טקה (Teka)

Related Post

מתכוני קיץ

Posted by - 5 ביולי 2021 0
מתכוני אפרסק מקוריים בשנת 1982 קבעה הכרזה נשיאותית רשמית שהוציא הנשיא האמריקאי דאז רונלד רייגן כי מאחר ואפרסקים הם תוספת…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות