סדנת הבישול שהתקיימה במרכז העירוני ללימודי שפות בנתניה, כללה אוכל טעים, היכרות עם תרבויות העולם השונות והזדמנות נהדרת לתלמידים שהשתתפו להיחשף לשפות חדשות.
המרכז העירוני ללימודי שפות ממשיך להפתיע, להשקיע ולהראות שאפשר ללמוד בצורות מגוונות ומקוריות. הפעם אירחו במרכז את השף דן ז'ק, אשר קיים סדנת בישול, כשהמשתתפים הכינו תפריט עשיר שכלל מנות מהמטבחים השונים: אגרול ומרק תירס מהמטבח הסיני, פאייה מהמטבח הספרדי, סלט ניסואז מהמטבח הצרפתי וקינוח שוקולד בלגי משובח.
כמובן שהאוכל היה רק תירוץ: במהלך הסדנא, שמעו התלמידים מהשף אודות המאפיינים של המטבחים השונים, השפעת התרבות על המטבח, על המאכלים שמאפיינים את התרבות וכמובן למדו מילים חדשות בשפות הזרות השונות. אחרי הכל, אוכל הוא מרכיב חשוב שמחבר בין אנשים ואפשר ללמוד ממנו הרבה.
יצויין כי המרכז העירוני הינו מיזם ייחודי של עירית נתניה בשיתוף עם משרד החינוך ופועל בעיר, זו השנה החמישית, בביה"ס טשרניחובסקי.
המרכז מזמין את תלמידי העיר אשר חפצים להרחיב ידע בתרבות ובשפה זרה, להגיע בימי ב' ו- ד' אחר הצהרים ולחוות למידה מעולם אחר.
במרכז נלמדות השפות סינית, ספרדית וצרפתית, מי שמעוניין יכול גם לגשת לבגרות וניתן להשתתף בלמידה משפחתית של הורים וילדים. ההרשמה לשנה הבאה בעיצומה.
צילום עצמי