יום ההמבורגר הבינלאומי

8 0

לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי, מתכון להמבורגר צמחוני.

מרכיבים:
1 פטריית פורטבלו בקוטר 10 ס"מ ללא הרגל
1/2 כוס קמח חומוס
1/2 כוס מים
לחמנית המבורגר
1 כף מיונז
1/2 כף קטשופ
1/2 כפית חרדל
רוטב טריאקי
1 עלה חסה ערבית
2 פרוסות עגבנייה
2 טבעות בצל
מלפפון חמוץ
שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:
נערבב את קמח החומוס וכוס המים בתערובת הומוגנית בסמיכות של בלילת פנקייק, בינתיים בסיר נפרד, נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת מתאימה.

את הפטרייה נטבול בבלילת החומוס ונטגן כדקה מכל צד. נוציא אותה מהשמן ונעביר לתבנית תנור שתחתית הפטרייה פוגשת את תבנית האפייה ונמשוך את הפטרייה ברוטב טרייאקי בנדיבות נכניס לאפיה של 180 מעלות כ – 3 דקות.

יש לערבב את המיונז, הקטשופ והחרדל ונמרח אותם על תחתית לחמנית ההמבורגר. נניח את הפטריה על הלחמנייה המרוחה, נוסיף מעל את העגבנייה, הבצל והחסה נסגור את מכסה לחמנית ההמבורגר. רצוי להגיש עם צ'יפס.

קרדיט צילום תמונה ראשית: אסף לוי

Related Post

"חוזרים לשגרה בריאה"

Posted by - 21 במאי 2024 0
מאת:חקלאי גרנות. מתכון לסלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה טעים ומזין אחרי החגים כבר כאן וזהו זמן לנסות ולחזור לשגרה, עד כמה שניתן.…

מתכון לממרח מתקתק שהילדים יאהבו

Posted by - 9 באוקטובר 2018 0
הנטורופתית בכללית רפואה משלימה מציעה מתכון לממרח ביתי, פשוט וייעודי לילדים. מרכיבים: כוס אגוזי לוז / כוס אגוזים מעורבבים בטעם…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות