מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

קישואים ממולאים בבשר

ממולאים זה תבשיל חוצה תרבויות וארצות. זה תבשיל טעים, ניתן למלא כמעט כל ירק, להכין בשרי/ צמחוני.

הפעם אני מכין קישוא ממולא עם מתכון קל ופשוט להכנה, יפה וטעים.

אפשרי למנת פתיחה או למנה עיקרית.

חומרים:

5 קישואים (רצוי זוקיני)

250 גרם בשר

50 גרם אורז

1 בצל חתוך דק

2 גבעולי סלרי קטנים חתוכים דק

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

כף שמן

חומרים לרוטב:

1 קופסא עגבניות חתוכות (330 גרם)

1 כף רסק עגבניות

כפית פפריקה מתוקה

2 שיני שום

1/2 כפית מלח

כף סילאן

1/2 כוס מים

אופן ההכנה:

מקלפים את הקישואים (פס כן ופס לא), חותכים את הקישואים לשני חצאים שווים ומחוררים משני הצדדים כך שנוצר גליל חלול.

מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את הקישואים.

לצפות בקמח וביצה ולטגן.

בסיר סוטג' מערבבים את כל חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה.

מניחים את הקישואים בסיר ומכסים.

מבשלים כ- 30 דקות על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים.

בתאבון!

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן