מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

כתף בקר ברוטב טאג' מאהל

חגי תישרי גורמים לכולנו לחשוב מה לבשל לכל סיישן ארוחות החגים, בטח יצא לכם לשבת ליד מארחת אחת ושניים שהדבר היחידי שעובר להם בימים אלה בראש זה "מה אני אבשל", "נגמרו לי הרעיונות".

לאור הסוגיה קבלו מתכון חגיגי, טעים, יפה ומיוחד בטעמו. שיעניק לכם טאצ' וריחות אחרים ממה שהכרתם.

כתבף בקר באדיבות SALOONA

מצרכים:

צלי כתף 1.5 ק"ג  – יש לבשל אותו בסיר עם מים ועלי דפנה למשך שעתיים, לאחר מכן שהבשר מתקרר פורסים אותו דק כ 2 ס"מ כל פרוסה.

3 עלי דפנה

6 בצלי שאלוט

4 שיני שום

2 עלי קארי

1 כף כוסברה יבשה

1 כף גרגירי כמון

2 קורט מלח גס

3 כפות של תבלין ביפ מאסאלה

300 גר'  פיטריות שמפיניון טריות

חופן סלרי קצוץ דק

חופן עלי כוסברה קצוצה

1 פלפל חריף ירוק קצוץ

4 כפות שמן קוקוס

 

אופן ההכנה:

 

  1. מחממים מחבת עמוקה.
  2. מוסיפים את השמן ולאחר מכן מקפיצים את הבצלים והשום.
  3. מוסיפים את הפטריות ואת כל התבלינים חוץ מאשר הירק הטרי.
  4. לאח מכן כ 5 דקות מוסיפים את הירק הטרי.
  5. שמים את הצלי הפרוס ומסדרים בצורת מניפה בתוך פיירקס ומוזגים את הרוטב מעל, מכסים באלומיניום, מחממים את התנור ל 170 ומכניסים למשך כחצי שעה.

 

אופן ההגשה:

 

מניחים את הפיירקס כמו שהיא במרכז השולחן, כתוספת ניתן םהכין אורז בלסמי עם בצל מטוגן מעל

 

בתאבון

מאסטר שף ליאון מנחם

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן