מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

החורף: הפטריות והדלעות משתלטות

בדיוק כשם שישנם אנשי חורף ואנשי קיץ הפורחים בעונה האהובה עליהם, מתברר שהחורף היא העונה האהובה במיוחד על דלעות, פטריות ובשלנים. ככה זה כשבחוץ קר ורטוב, החשק לבישול ביתי וריחותיו הופכים אטרקטיביים עוד יותר. על המטבח והשווקים משתלטים יותר ויותר זנים של דלעות ופטריות בצבעוניות של שלכת, אך מלבד ההיכרות שלנו איתם במרק (או כקישוט להולאווין) לרוב אין לנו לא את הידע על תכונותיהן וכיצד משלבים אותם במנות שונות. אז מסתבר שעולם הפטריות הוא עולם שלם של צבעים, צורות, טעמים ומרקמים וכל סוג הוא בעל תכונות שונות כשרובן מהוות מקור חלבון נהדר ובעלות סגולות רבות. כאמור, לצד זני אשכולי וזני הפטריות קשה לפספס את הדלעות הצבעוניות שמקשטות את השווקים בגוונים כתומים, צהובים, ירוקים חומים ואדמדמים. הדלעות מלאות במינרליים וויטמינים ודלות מאוד בקלוריות ואתם לא תאמינו, אבל הן יכולות להשתלב לא רק במרק הכתום או בקערת הפיצוחים.

אז במיוחד לכבוד כוכבי השוק של העונה הקרה, ואם גם אתם לא ידעתם מה לעשות עם ההיצע של השוק החורפי, מיטב השפים מגיעים למטבחי ספייסז ,עם מגוון של מתכונים, וייתנו לכם את כל הידע לבישול ארוחות ונשנושים לחורף קולינארי וטעים במיוחד. בין שיעורי הבישול תמצאו כמובן את אלו העוסקים בעולם הפטריות והמנות שניתן להפיק מהן, משפחת הדלועים ממנות פתיח, עיקריות ועד קינוחים מתוקים, וכן מגוון של נושאים נוספים תחת סדרת הסדנאות קצר ולמטבח- הכוללת סדנאות קצרות שילמדו אתכם להרים ארוחה בריאה וטעימה במהירות גם אם אין לכם את הזמן שנדמה לכם שדרוש למלאכת בישולים רצינית. סדנאות מאפים, בראנץ' חורף, מרקים, מנות לטבעונים, קינוחים ועוד. למיטיבי הלכת מוצעות סדנאות שף מורחבות ומעמיקות שיכללו מגוון רחב יותר של מתכונים וידע שימושי ויעסקו במטבחים שונים, קדירות, בשרים, טבעוניים, קינוחים ועוד.

 הסדנאות והקורסים יתקיימו בסניפי רשת ספייסז

בקניון אילון, קניון עזריאלי הוד השרון וקניון גבעתיים,

 החל מתאריך-6.11.15.

מחיר הסדנאות החל מ- 59 שח' עד 240 שח', בהתאם לסדנה.

לפרטים, הרשמה ומידע נוסף:

1700-500-611

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן