אסיאתי למביני עניין

מצרכים:
350 גר' אטריות דקות (למרק), בישול קצר ביותר במים חמים בלבד ולסנן לאחר כ 3 דקות.
250 גר' נתחי פילה עוף חתוכים לרצועות קטנות ומבושלים במים חמים כ 6 דקות.
2 שיני שום פרוסים דק
חצי כרוב לבן פרוס דק וחלוט
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות, חלוטים כ 10 דקות
חופן כוסברה קצוצה
150 גר' קשיו קלוי ומסוכר (להקפיץ עם כרמל)
5 כפיות סויה
2 כפיות חומץ 5%
2 קורט פלפל לבן
1 כף מרק עוף
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
2 ביצים טריות
שמן זית
אופן ההכנה:
- מחממים מחבת עמוק.
- מקפיצים את הכרוב והגזר עם 3 כפיות שמן זית כ 2 דקות.
- מוסיפים את השום ומערבבים.
- מוסיפים את נתחי חזה העוף ולאחר 2 דקות מוסיפים את האטריות
- מוסיפים את המלח, פלפל לבן, סויה, חומץ ומערבבים ל 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
- לוקחים את הביצים שוברים אותן במסננת תה ומעבירים מעל המחבת בסיבוב ובמרכז.
- מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.
- מערבבים קלות בשיטת העטיפה.
אופן ההגשה:
על צלחת אישית במרכז מניחים את האטריות ומפזרים את הקשיו הקלוי ומעל אפשרי לשים עלה קארי מטוגן בשמן עמוק במעט.
בתאבון
מאסטר שף לאון מנחם