מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

אסיאתי למביני עניין

מצרכים:

350 גר' אטריות דקות (למרק), בישול קצר ביותר במים חמים בלבד ולסנן לאחר כ 3 דקות.

250 גר' נתחי פילה עוף חתוכים לרצועות קטנות ומבושלים במים חמים כ 6 דקות.

2 שיני שום פרוסים דק

חצי כרוב לבן פרוס דק וחלוט

3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות, חלוטים כ 10 דקות

חופן כוסברה קצוצה

150 גר' קשיו קלוי ומסוכר (להקפיץ עם כרמל)

5 כפיות סויה

2 כפיות חומץ 5%

2 קורט פלפל לבן

1 כף מרק עוף

2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי

2 ביצים טריות

שמן זית

אופן ההכנה:

  1. מחממים מחבת עמוק.
  2. מקפיצים את הכרוב והגזר עם 3 כפיות שמן זית כ 2 דקות.
  3. מוסיפים את השום ומערבבים.
  4. מוסיפים את נתחי חזה העוף ולאחר 2 דקות מוסיפים את האטריות
  5. מוסיפים את המלח, פלפל לבן, סויה, חומץ ומערבבים ל 2 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
  7. לוקחים את הביצים שוברים אותן במסננת תה ומעבירים מעל המחבת בסיבוב ובמרכז.
  8. מכבים את האש ומוסיפים את הכוסברה.
  9. מערבבים קלות בשיטת העטיפה.

אופן ההגשה:

על צלחת אישית במרכז מניחים את האטריות ומפזרים את הקשיו הקלוי ומעל אפשרי לשים עלה קארי מטוגן בשמן עמוק במעט.

בתאבון

מאסטר שף לאון מנחם

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן