טוויסט חורפי: מתכון לחמין מקרוני עם אסאדו

15 0

החורף כבר כאן ומה יותר מפנק מחמין בייתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים.

 מצרכים:

1  צנצנת רוטב ברילה בזיליקום

1 חבילת בוקטיני ברילה (ספגטי מס' 9)

5  יחידות אסאדו חתוכות עם העצם

7  שיני שום

5  כפות שמן זית

2  בצלים חתוכים לרבעים

כפית מלח

200 גרם ערמונים

כפית פלפל שחור גרוס

כף גדושה פפריקה

מים לכיסוי הפסטה

3  כפות טימין – רק העלים

אופן הכנה:

1. מבשלים את הבוקטיני ומסננים

2.  במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו, מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים ומניחים את המחבת בצד.

3.  מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.

4.  בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת נייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני, מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית, מפזרים ערמונים ושופכים את שמן הבשר מעל.

5.  מכסים בשאר הבוקטיני.

6.  מכסים במים עד לכיסוי.

7.  עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.

8.  אופים בתנור בחום של 130 מעלות ללילה, או לכ- 7 שעות.

המתכון באדיבות ברילה, צילום אפיק גבאי

Related Post

מתכונים לדיאטה שלאחר החגים

Posted by - 3 באוקטובר 2021 0
אוכל דיאטטי הוא הכי טעים אחרי קינוחי התפוח בדבש של ראש השנה, ושלל מאכלים עתירי קלוריות בארוחות החג ותחת הסוכה,…

בננה – פצצת אנרגיה צהובה

Posted by - 24 באוגוסט 2022 0
בננה היא צמח טרופי ממשפחת המוזיים. היא מאוד מזינה, עשירה בוויטמינים ומינרלים והיא לא סתם נקראת פצצת אנרגיה צהובה .…
כלי נגישות