טארלטים תפוח

36 0

מרכיבים (לשמונה טארטלטים):

3 תפוחים אדומים

דף בצק עלים אחד

חצי מיץ לימון

כף סוכר

כף קינמון

הוראות:

לשטוף ולחתוך את התפוחים לשניים ולאחר מכן מסירים את ליבות התפוחים וחותכים אותם לפרוסות (כמה שיותר דק- יותר טוב).

להניח אותם בקערה עם מים קרים וחצי מיץ הלימון (למניעת השחמה).

לחמם את הקערה עם התפוחים במיקרוגל לשתי דקות כדי שיתרככו.

לאחר שהתקררו, מניחים אותם על נייר לספיגת שארית המים.

לפרוס את דף בצק העלים וחותכים אותו לרצועות של 8 או 9 ס"מ.

לוקחים רצועה אחת ומניחים את פרוסות התפוחים לאורך החלק העליון שלה, אחד על השני, במרחק של 1 ס"מ אחד מהשני.

מקפלים את החלק התחתון של הרצועה מעל עצמה ועוטפים אותה בזהירות כדי ליצור את צורת וורד.

מניחים את הוורדים במגש עם נייר אפייה ומפזרים מעל מעט קינמון וסוכר.

מכניסים את הוורדים לתנור ואפו ב-180 מעלות למשך 15 דקות (עד לגוון חום-זהוב).

Related Post

בריאות: המפתח לסנדוויץ' בריא

Posted by - 26 בדצמבר 2023 0
מאת תמר ידין, דיאטנית קלינית, יועצת לחברת הרבלייף המפתח לסנדוויץ' בריא, מזין, משביע וגם טעים הוא איזון בין הרכיבים: הבסיס…

פיצה סביח

Posted by - 8 בפברואר 2023 0
חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה לרגל יום הפיצה הבינלאומי שחל ב9.2  יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית ג'קי אזולאי,…

השבוע במטבח: מאסטר אלי

Posted by - 26 ביוני 2019 0
קציצות בשר ברוטב עגבניות (קיבה שיפטה)   אלי דלל, סגן ומ"מ ראש עיריית נתניה, יציג מתכונים למנות האוכל שהוא נוהג…
כלי נגישות