טארלטים תפוח

8 0

מרכיבים (לשמונה טארטלטים):

3 תפוחים אדומים

דף בצק עלים אחד

חצי מיץ לימון

כף סוכר

כף קינמון

הוראות:

לשטוף ולחתוך את התפוחים לשניים ולאחר מכן מסירים את ליבות התפוחים וחותכים אותם לפרוסות (כמה שיותר דק- יותר טוב).

להניח אותם בקערה עם מים קרים וחצי מיץ הלימון (למניעת השחמה).

לחמם את הקערה עם התפוחים במיקרוגל לשתי דקות כדי שיתרככו.

לאחר שהתקררו, מניחים אותם על נייר לספיגת שארית המים.

לפרוס את דף בצק העלים וחותכים אותו לרצועות של 8 או 9 ס"מ.

לוקחים רצועה אחת ומניחים את פרוסות התפוחים לאורך החלק העליון שלה, אחד על השני, במרחק של 1 ס"מ אחד מהשני.

מקפלים את החלק התחתון של הרצועה מעל עצמה ועוטפים אותה בזהירות כדי ליצור את צורת וורד.

מניחים את הוורדים במגש עם נייר אפייה ומפזרים מעל מעט קינמון וסוכר.

מכניסים את הוורדים לתנור ואפו ב-180 מעלות למשך 15 דקות (עד לגוון חום-זהוב).

Related Post

החטיפים הקרירים

Posted by - 27 ביוני 2021 0
הם שוב פה: חמים וארוכים מתמיד, ימי הקיץ הישראלי שממיסים את מצב הרוח  ומשאירים אותנו עם חשק תמידי למשהו קר.…

אוכלים בריא

Posted by - 30 ביוני 2021 0
קצת תשומת לב לתפריט היומי שלנו, ונחולל פלאים בתזונה שלנו. הרי מה יותר חשוב מהבריאות שלנו? מאת: בניה גואטה בשיתוף  סוזן…

סלט רימונים

Posted by - 25 ביוני 2020 0
סלט רימונים טעים ויפה להגשה שתקבלו עליו אין סוף מחמאות, קל ופשוט להכנה. אלי דלל הוא סגן ומ"מ ראש עיריית…
כלי נגישות