חמישה טיפים שיסייעו לכם להכין את ההמבורגר המושלם

8 0

ביום שישי הקרוב (28.05.2021) יצוין ברחבי העולם יום ההמבורגר הבינלאומי, ולרגל הרגע המכונן, שמוליק שמסיאב, בעלי קצביית הפרימיום המובילה בירושלים ׳ברכת שמואל׳-meat store משכונת רמות, משתף אותו בכמה טיפים להכנת ההמבורגר המושלם כפי ש׳סדרת המוצרים של שמילו׳ ב meat store יודעת לספק.

אז הנה לפניכם חמישה טיפים שיסייעו לכם להכין המבורגר מושלם:

1.נתחים מובחרים-

הכל מתחיל בבשר. תערובת הבשר תקבע איזה המבורגר נקבל – יבש או עסיסי, הבשר צריך להיות שילוב של נתחים שמנים עם נתחים רזים ונתחים עם מרקמים וטעמים שונים. 

2.טחינה-

הטחינה של הבשר צריכה להיות יחסית גסה, הרעיון הוא להרגיש צ'אנקים של בשר בפה שיתפרקו בקלות.

3. ערבוב – 

המבורגר צריך לערבב כמה שפחות. ככל שמערבבים יותר, נפתח החלבון של התערובת, וההמבורגר ייהפך לדביק יותר וקשה.

4. מידת צלייה – 

לקציצה במשקל של 150 גרם יספיקו שתי דקות על הגריל כדי לקבל צריבה נאה ומידת עשיה מדיום. אפשר ללחוץ על ההמבורגר – ככל שהוא יותר קשה, כך מידת העשייה גדולה יותר. כמובן שמדובר בענין של טעם.

5. התיבול-

המבורגר טוב לא צריך מעבר למלח ופלפל, אנו ממליצים להוסיף בשנייה האחרונה.

צילום: אסף קרלה 

Related Post

מתכון למג’דרה מפולפלת

Posted by - 1 בנובמבר 2021 0
כמעט בכל ארוחה, בין עם זאת ארוחת ערב לילדים או ארוחת חג למשפחה המורחבת, כמעט תמיד תהיה לפחות מנה אחת…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות