חמישה טיפים שיסייעו לכם להכין את ההמבורגר המושלם

39 0

ביום שישי הקרוב (28.05.2021) יצוין ברחבי העולם יום ההמבורגר הבינלאומי, ולרגל הרגע המכונן, שמוליק שמסיאב, בעלי קצביית הפרימיום המובילה בירושלים ׳ברכת שמואל׳-meat store משכונת רמות, משתף אותו בכמה טיפים להכנת ההמבורגר המושלם כפי ש׳סדרת המוצרים של שמילו׳ ב meat store יודעת לספק.

אז הנה לפניכם חמישה טיפים שיסייעו לכם להכין המבורגר מושלם:

1.נתחים מובחרים-

הכל מתחיל בבשר. תערובת הבשר תקבע איזה המבורגר נקבל – יבש או עסיסי, הבשר צריך להיות שילוב של נתחים שמנים עם נתחים רזים ונתחים עם מרקמים וטעמים שונים. 

2.טחינה-

הטחינה של הבשר צריכה להיות יחסית גסה, הרעיון הוא להרגיש צ'אנקים של בשר בפה שיתפרקו בקלות.

3. ערבוב – 

המבורגר צריך לערבב כמה שפחות. ככל שמערבבים יותר, נפתח החלבון של התערובת, וההמבורגר ייהפך לדביק יותר וקשה.

4. מידת צלייה – 

לקציצה במשקל של 150 גרם יספיקו שתי דקות על הגריל כדי לקבל צריבה נאה ומידת עשיה מדיום. אפשר ללחוץ על ההמבורגר – ככל שהוא יותר קשה, כך מידת העשייה גדולה יותר. כמובן שמדובר בענין של טעם.

5. התיבול-

המבורגר טוב לא צריך מעבר למלח ופלפל, אנו ממליצים להוסיף בשנייה האחרונה.

צילום: אסף קרלה 

Related Post

חגיגה בלקנית!

Posted by - 27 באוגוסט 2024 0
מתכון גלדי בצל ממולאים חמוצים מתוקים באדיבות השף גיל אבירם והמותג סולתם. הכנה ראשונית של הבצל: לוקחים 6 בצלים עם…

מתכון מרק קובה דלעת

Posted by - 14 בנובמבר 2024 0
  מאת: השף גיל אבירם וסולתם. מצרכים למרק: 2 בצלים בינוניים חתוכים גס 4 שיני שום מעוכות חופן גדול גבעולי סלרי חתוכים גס 3-4 עלי מנגולד חתוכים גס ללא הגבעולים 500 700- גרם דלעת חתוכה לקוביות של 3/3 4 כפות רסק כף גדושה מלח כפית פלפל שחור טחון כף סוכר מיץ מלימון שלם סחוט.   אופן ההכנה: מאדים את הבצל במעט שמן עד שהזהיב קלות. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה שתיים. מוסיפים את הסלרי והמנגולד וממשיכים לאדות. מוסיפים את הדלעת, הרסק והתבלינים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות.…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות