"חוזרים לשגרה בריאה"

2 0

מאת:חקלאי גרנות.

מתכון לסלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה טעים ומזין

אחרי החגים כבר כאן וזהו זמן לנסות ולחזור לשגרה, עד כמה שניתן. "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל מגישה ל"השבוע בנתניה" מתכון לסלט מזין וטעים במיוחד: סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.

מצרכים (לכ-4 מנות):

2 אבוקדו של "חקלאי גרנות"

300 גרם קינואה לבנה

10 עגבניות שרי חצויות

10 יחי' בייבי מוצרלה

1/2 בצל קצוץ

1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק

חופן אגוזי מלך קלויים

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
  2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.

בתיאבון!

סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה – חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

Related Post

אוכלים שמן

Posted by - 22 בנובמבר 2021 0
לאטקס טבעוני וסופגניית פירות אנחנו מתרחקים ממנו בכל השנה, אבל כאשר חג החנוכה מגיע עושים הפסקה, ונהנים, כמצוות החג, מהמעדנים…

מתכוני קיץ

Posted by - 5 ביולי 2021 0
מתכוני אפרסק מקוריים בשנת 1982 קבעה הכרזה נשיאותית רשמית שהוציא הנשיא האמריקאי דאז רונלד רייגן כי מאחר ואפרסקים הם תוספת…

עוגת פירות יבשים לטו בשבט

Posted by - 4 בינואר 2022 0
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא מרכיבים:                                                      ·          1 כוס קמח תופח ·         1  כוס פירות יבשים קצוצים…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות