"חוזרים לשגרה בריאה"

32 0

מאת:חקלאי גרנות.

מתכון לסלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה טעים ומזין

אחרי החגים כבר כאן וזהו זמן לנסות ולחזור לשגרה, עד כמה שניתן. "חקלאי גרנות", מגדלת האבוקדו הגדולה בישראל מגישה ל"השבוע בנתניה" מתכון לסלט מזין וטעים במיוחד: סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.

מצרכים (לכ-4 מנות):

2 אבוקדו של "חקלאי גרנות"

300 גרם קינואה לבנה

10 עגבניות שרי חצויות

10 יחי' בייבי מוצרלה

1/2 בצל קצוץ

1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק

חופן אגוזי מלך קלויים

מיץ מחצי לימון

3 כפות שמן זית

קורט מלח ופלפל

לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
  2. מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.

בתיאבון!

סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה – חקלאי גרנות צילום הדס ניצן

Related Post

מתכון מרק קובה דלעת

Posted by - 14 בנובמבר 2024 0
  מאת: השף גיל אבירם וסולתם. מצרכים למרק: 2 בצלים בינוניים חתוכים גס 4 שיני שום מעוכות חופן גדול גבעולי סלרי חתוכים גס 3-4 עלי מנגולד חתוכים גס ללא הגבעולים 500 700- גרם דלעת חתוכה לקוביות של 3/3 4 כפות רסק כף גדושה מלח כפית פלפל שחור טחון כף סוכר מיץ מלימון שלם סחוט.   אופן ההכנה: מאדים את הבצל במעט שמן עד שהזהיב קלות. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה שתיים. מוסיפים את הסלרי והמנגולד וממשיכים לאדות. מוסיפים את הדלעת, הרסק והתבלינים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות.…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות