התפריט העשיר של מסעדת בשרים בהרצליה

9 0

קהל הסועדים של הרצליה רעב לאיכות. יותר מזה, הוא רעב לבשר איכותי, וזה לא מובן מאליו. כמו הרבה ערים אחרות, גם בהרצליה ניתן למצוא כיום מגוון אדיר של מסעדות המציעות מנות בשריות לרוב, וכאלו שמתהדרות בכותרת מסעדת בשרים בהרצליה. אבל לא כל סוגי וחלקי הבשר שווי ערך וטעם, ומי שמחפש איכות עדיין צריך להיות קפדן בחיפוש שלו.

אחד הסימנים המובהקים למסעדת בשרים אמיתית, אשר עומדת מאחורי שמה ונותנת לכם מענה לאהבת הבשר שלכם, הוא תפריט בשרי מגוון. עם כל הכבוד למנת השווארמה או לקבב על הגריל, הרי שמסעדת בשרים אמיתית תציע לכם הרבה מעבר לזה.

המנות המאפיינות מסעדה שתכליתה הוא בשר:

·         קרפצ'יו – מסעדת בשרים אמיתית תציע לחובבי הבשר מנות בשריות איכותיות כבר מהמנה הראשונה, והמפורסמת שבמנות הללו היא כמובן הקרפצ'יו האיטלקי. נתחי בשר דקיקים ומעודנים עם טעם גן עדן ורוטב בלסמי מיושן ומצומצם, תענוג כבר מהביס הראשון, עוד לפני שהספקנו לרייר על המנה העיקרית.

·         אנטריקוט – מסעדת בשרים בלי סטייק אנטריקוט זה כמו מסעדה יפנית בלי מרק מיסו ותה ירוק. אנטריקוט הוא מנת דגל והמנה הנבחרת של כל-כך הרבה חובבי בשר, עד כי מסעדה המגדירה את עצמה כמסעדת בשרים ממש חייבת לא רק להגיש סטייק אנטריקוט גדול ועסיסי, אלא היא חייבת לעשות אותו באופן מושלם ומבשר באיכות הגבוהה ביותר.

·         צלעות טלה – אולי ההשוואה בין אוהבי הכוסברה לשונאיה לא לגמרי תופסת במקרה זה, אבל זה נכון שבעולם הקרניבורים יש את אוהבי האנטריקוט, ויש את מושבעי הצלעות. ישנם בינינו אוהבי בשר שתמיד, אבל תמיד יזמינו צלעות טלה במסעדת הבשרים האהובה עליהן, ובכלל במסעדות בשרים. זו מנת ברירת-המחדל שלהם, ומסעדות בשרים שמכבדות את עצמן צריכות לוודא שמנות הצלעות שלהן תהיינה ברמה הגבוהה ביותר, ללא עוררין.

·         המבורגר – יש הרבה מאוד "המבורגריות" בהרצליה ובכלל בישראל, אבל שמעתם פעם על מסעדת בשרים בלי המבורגר? העניין הוא כזה – אפילו שאותן "המבורגריות" מבססות תפריט שלם על ההמבורגר שלהן, האיכות שלו היא כמעט תמיד ממוצעות, או פחות מכך. מסעדת בשרים ברמה גבוהה תציע בתפריט המבורגר, אבל ההבדל הוא של שמיים וארץ, כאילו זו מנה אחרת לגמרי ויש צורך, אולי, לכנות אותה בשם אחר לגמרי. אבל לא – מדובר בהמבורגר, רק שכאן הוא נעשה בצורה הנכונה, עם הבשר הנכון, אחוז השומן המתאים, התבלון הנכון, ומידת העשייה המושלמת.

ידע ואירוח לחובבי הבשר

מעבר לתפריט עשיר אשר חלק ממנו הצגנו לעיל, הרי שכל עובד ועובד בכל מסעדת בשרים בהרצליה צריכים להדגים ידע עשיר בעולם הבשר בכלל ובתפריט הבשרי של המסעדה בפרט. ידע שכזה לא רק נובע מאהבה לבשר, אלא גם ניכר בצורת הדיבור של המלצרים והמלצריות, והאווירה שנוצרת היא כמעט טקסית בעוצמתה, מה שמשפיע על החוויה של הסועדים, כמו גם על איכות השירות והאוכל.

הידע והאהבה ניכרים בכל פינה, וכבר בתפריט של מסעדת בשרים מקצועית תמצאו המלצות על מידת עשייה הנכונה של כל מנה ומנה, גם כדי שתלמדו על האוכל האהוב עליכם, וגם כדי לוודא שאתם מזמינים בצורה הטובה ביותר עבורכם.

Related Post

טיפים לחופשה מוצלחת עם תינוקות

Posted by - 22 ביולי 2024 0
חופשה משפחתית בחופש הגדול היא הזדמנות נהדרת להירגע, להתרחק מהשגרה ולאסוף חוויות וזיכרונות חדשים. אך כשמצטרפים לחופשה גם תינוקות, האתגר…
כלי נגישות