הכיני עינייך לסתיו

18 0

המותג שיק תמרוקים מציג  בפניכם את סתיו 2018 בחגיגה של מרקמים, משחקי ניגודים בין בהיר לכהה, מבריק ומאט, עם הרבה זוהר חורפי וקפוא.

הזמנים משתנים וההבדלים בין העונות מטשטשים ,והחום של סוף הקיץ כשהשמיים כבר מעט אפורים עם שמש "שקרנית" לצד עלי שלכת מרהיבים הצובעים את האדמה בגווני זהב הם שעומדים במרכזו של מראה האיפור הסתווי.

החום הזהוב השולט נובע מהאנרגיה המתנגדת לחורף, מעין להבה דינאמית הנושאת עימה סגריריות וגוונים חדשים כשמשלים אותם צהוב עמוק עם נגיעה חרדלית בקצות הציפורניים

A winter touch – שמו  של מראה הסתיו של המותג מתאפיין בקשת גוונים טבעית אך זוהרת, בשילובים של ניוד חיוור לצד נגיעה של צבע לבן קריר שחותם את אספקט הקרירות.

 

בסיס האיפור באופן מנוגד לעונה המתקררת דווקא זוהר וחם אך העיניים חתוליות, מעושנות וקודרות, מאופרות באופן מודגש בצלליות מושחרות ומעושנות כשהן מתוחמות באיליינר ואת הזוויות הפנימיות של העיניים מאירה צללית מטאלית כסופה הדומה לתאורת יום סגרירי אפרפר בתחילתו של הסתיו.  מי שחותמת את המראה ומספקת אלמנט מסקרן היא המסקרה שיוצרת מניפת ריסים כהה וצפופה. עיפרון שחור משלים את איפור העין ותוחם את העפעף התחתון תוך הענקת מסתוריות מאופקת וקרירה.

 

השפתיים שומרות על הרמוניה קפואה כשהן מעוטרות בשפתון ניוד ורוד חיוור וקפוא, בוהק וקלאסי. המראה משלב כאמור בין טבעיות נטולת צבע ושימוש בגווני בסיס תוך מתן דגש לעיניים חזקות ומסתוריות.

צילום אוראן אוראן איפור בועז שטיין

Related Post

המדריך שיציל אתכם מכווית השמש שקיבלתם

Posted by - 5 ביולי 2021 0
יותר מידי שעות על החוף או בבריכה ? קיבלתם כוויה מהשמש ? לגזור ולשמור לכל הקיץ מאת: יאלי הוד מומחית בקוסמטיקה ורוקחות טבעית מתקדמת מי מאיתנו לא נשרף בשמש מידי פעם? אנחנו יודעים שזה מסוכן, כולנו יודעים שזה לא בריא לעור, אנחנו יודעים שאת המחיר אנחנו נשלם בקמטים, נמשים וכתמים אחרים, אבל, לפעמים, אנחנו לא עומדים בפיתוי ופשוט הופכים את עצמנו לסלק מבושל וכווי, שכל נגיעה גורמת לו לצרוח……
כלי נגישות