דג חמוץ- מתוק- חריף

38 0

הפעם הכנתי מתכון לדג בסגנון אסיאתי, מאוד טעים, פותח את התיאבון, ניתן להגיש כמנה ראשונה או מנת ביניים.

זמן ההכנה קצר, יש בו מרכיבים רבים, לא כולם חובה, ניתן להוסיף או להוריד בתנאי ששומרים על איזון חמוץ מתוק חריף.

המתכון מתאים ל- 4 סועדים.

חומרים:

4 חתיכות דג בורי

1 בצל קצוץ

2 שיני שום

1 זוקיני חתוך לפלחים דקים

1 עגבנייה מרוסקת

1 עלה מנגולד חתוך

1/4 כוס מיץ לימון טרי

כף סילאן

1/2 לימון פרסי יבש

פלפל חריף או 1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס

כפית חומץ בלסמי

1/2 כפית מלח

כפית סוכר

כף שמן זית

1 כוס מים

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את הבצל והשום עד להזהבה.

מוסיפים את העגבנייה להמשך טיגון קל.

מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים כ- 15 דקות, לאחר מכן, מוסיפים את הדגים לעוד כ- 15 דק' בישול, לקראת סוף הבישול מוסיפים 1/4 כוס מיץ לימון טרי.

בתאבון.

Related Post

תה – יפה לבריאות?

Posted by - 3 באוקטובר 2021 0
יתרונות המשקה הנצרך ביותר בעולם אחרי מים מאת: סוזן בוורמן מדריכת תזונה גלובלית בחברת הרבלייף  תה הוא המשקה הנצרך ביותר בעולם אחרי מים. תה יכול להיות גם…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות