גורמה במדורות ל"ג בעומר: מתכון להכנת סנדוויץ' גלידת מרשמלו (ס'מורס)

36 0

מתכון באדיבות בן &גריס

***

למה להסתפק במדורות ל"ג בעומר רק במרשמלו חרוך, אם אפשר לגוון ולהציע לחוגגים מנה אחרונה טעימה, יפה, מיוחדת, ממש מנת גורמה, המתאימה לכל בני המשפחה?

לרגל ל"ג בעומר, הידוע באחד ממנהגיו הבולטים, צליית מרשמלו סביב המדורה, מומחי בן אנד ג'ריס מציעים מתכון יפה ומיוחד, להכנת סנדוויץ' גלידת הס'מורס (מרשמלו). אפשר להכין אותה כמובן גם כל השנה…….

מצרכים:

•          פיינט (מארז) גלידת בן & ג’ריס בטעם ס'מורס

•          1-2 מרשמלו

•          2 עוגיות גדולות

•          1-2 קוביות שוקולד חלב

אופן הכנה:

  • חותכים את הפיינט לרוחב באמצעות סכין גדולה, כך שייווצר מעגל מושלם של גלידה. 
  • מסירים את עטיפת הפיינט מהגלידה, ומניחים את מעגל הגלידה שנוצר על משטח ישר. חותכים את צידי העיגול כך שייווצר ריבוע.
  • צולים את המרשמלו בזהירות בתנור, בטוסטר אובן או באמצעות להבה, עד שצבעם יהפוך לחום-זהוב.
  • שוברים עוגיות לכדי שני ריבועים ומניחים  על צלחת. לאחר מכן מניחים את הגלידה, השוקולד והמרשמלו בין העוגיות ונהנים מכל רגע!

בתאבון!

Related Post

מתכון מרק קובה דלעת

Posted by - 14 בנובמבר 2024 0
  מאת: השף גיל אבירם וסולתם. מצרכים למרק: 2 בצלים בינוניים חתוכים גס 4 שיני שום מעוכות חופן גדול גבעולי סלרי חתוכים גס 3-4 עלי מנגולד חתוכים גס ללא הגבעולים 500 700- גרם דלעת חתוכה לקוביות של 3/3 4 כפות רסק כף גדושה מלח כפית פלפל שחור טחון כף סוכר מיץ מלימון שלם סחוט.   אופן ההכנה: מאדים את הבצל במעט שמן עד שהזהיב קלות. מוסיפים את השום ומאדים עוד דקה שתיים. מוסיפים את הסלרי והמנגולד וממשיכים לאדות. מוסיפים את הדלעת, הרסק והתבלינים וממשיכים לאדות עוד כמה דקות.…

ירוקים מתחת לסוכה

Posted by - 19 בספטמבר 2021 0
הסכך והלולב פרי עץ הדקל, ההדס והערבה – מתחת לסוכה אין נכון יותר מהנות ממאכלים ירוקים על טהרת פרי האדמה.…
כלי נגישות