עיריית נתניה הסבה מבנה ששימש בעבר כגן ילדים למרכז קהילתי חדש, שייתן מענה לילדים, לבני נוער, לצעירים ולאזרחים ותיקים, ויהווה מרחב למפגש, לפעילות ולהעמקת הקשרים הקהילתיים בשכונה.
בשורה לתושבי שכונת סלע: בימים אלה נפתח מרכז קהילתי חדש בשכונה, לאחר שיפוץ והסבה של מבנה ששימש בעבר כגן ילדים, בהשקעה של כ-800 אלף שקל.


המרכז החדש נועד לשמש בית קהילתי לתושבי השכונה בכל הגילים, ולהציע מרחב למפגשים, ללמידה, ליצירה, ליוזמות קהילתיות ולפעילויות מגוונות עבור ילדים, בני נוער, צעירים ואזרחים ותיקים.
הקמת המרכז היא חלק מהמאמץ העירוני לחזק את הקהילה בשכונת סלע, להרחיב את אפשרויות הפעילות עבור התושבים וליצור מרחב מזמין ונגיש המעודד חיבור בין התושבים ומחזק את תחושת השייכות לשכונה.
במסגרת המהלך נרתמו כלל היחידות העירוניות, שיפעלו יחד כדי להעשיר את הפעילות במקום, להתאים אותה לצורכי התושבים ולהפוך את המרכז למוקד קהילתי שוקק חיים.
ראש העיר, אבי סלמה ל"השבוע בנתניה":
״המרכז הקהילתי החדש הוא בית לקהילה, מקום למפגש, ליוזמות ולפעילות משותפת לכל הגילים בשכונה, נמשיך לפעול כדי לחזק את השכונה, לשפר את איכות החיים בה ולהעניק לתושביה מרחבים נוספים שהם כולם בשביל הקהילה״.





