אמרתם תפוח אדמה – שמענו שמן

8 0

אי אפשר לדבר על חג השמן בלי לדבר על תפוח אדמה, על שלל צורותיו, שתמיד מגיע טעים, מנחם ו… עם שמן. אבל אם כבר חנוכה, למה לא ליהנות עד הסוף? בסופו של דבר, זו מצווה לאכול שמן בחג!

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

מגדל תפו"א קריספי

רכיבים:

2 תפוחי אדמה בינוניים

4 כפות שמן זית

1 כף מלח ורוד

פלפל לפי הטעם

1 כף טימין יבש

1 כף רוזמרין יבש

1 כף אורגנו

1 כף שום טחון

1 כף אבקת בצל

1 כף אגוז מוסקט

פטרוזיליה יבשה

הוראות הכנה:

שוטפים היטב תפוחי אדמה ופורסים אותם לפרוסות דקות. ניתן להשתמש גם במנדולינה.

מניחים את הפרוסות בקערה, מתבלים אותן בשאר המרכיבים ומערבבים היטב עם הידיים.

משמנים כמה תבניות מאפינס וממלאים אותן בפרוסות תפוחי האדמה.

אופים ב-180 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות, או עד שתפוחי האדמה פריכים וזהובים.

מגישים חם, מפזרים מעט טימין ופטרוזיליה מיובשים מעל וטובלים ברוטב האהוב עליכם.

Related Post

בריאות: המפתח לסנדוויץ' בריא

Posted by - 26 בדצמבר 2023 0
מאת תמר ידין, דיאטנית קלינית, יועצת לחברת הרבלייף המפתח לסנדוויץ' בריא, מזין, משביע וגם טעים הוא איזון בין הרכיבים: הבסיס…

על פסח, אגוזים ותזונה בריאה

Posted by - 16 באפריל 2019 0
רגע לפני פסח: הנטורופתית ומנחת קבוצות ההרזיה נועה פרומן מספקת טיפים על אגוזים, כולסטרול, שומנים רעים, מחלות לב ו… תזונה…

מתכון חגיגי לארוחת החג!

Posted by - 15 בספטמבר 2020 0
המותג מאסטר שף מציע: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף…

חוגגים את יום האבוקדו

Posted by - 30 ביולי 2024 0
מאת:חקלאי גרנות. סלט קיסר עם רוטב אבוקדו וקרוטונים לרגל יום האבוקדו הבינלאומי מתכון קייצי ומרענן של סלט קיסר עם רוטב אבוקדו…
כלי נגישות