- מותג האופנה לי קופר בחר, זו העונה השישית ברציפות, בזמר איתי לוי כפרזנטור המותג. במסגרת זו יככב לוי בקמפיין סתיו חורף 22-23 ויקדם קולקציית קפסולה שעוצבה על ידי מעצבי הבית של לי קופר בשיתוף פעולה הדוק עם הזמר. הקמפיין החדש בכיכובו של לוי יעלה בתקציב הנאמד בכ – 3 מליון ₪. שיהיה בהצלחה. צילום: עופר חג'יוב.






2. קבוצת אירני, בעלי פקטורי54, השיקה את FIVE POINT FOUR , רשת חנויות קונספט בינלאומית חדשנית לעולמות הסטריט וור Street wear. החנות הראשונה בשטח של 1,000 מ"ר עוצבה על ידי האמן הישראלי אמריקאי רועי נחום, בשרונה בתל אביב בהשקעה של כ 16 מיליון ₪ . בשנת 2024 ייפתחו חנויות נוספות במיאמי ובניו יורק. לרגל ההשקה הגיעו לארץ מייק צרמן מייסד המותג האמריקאי המוביל בתחום הסטריט MARKET ורועי נחום מעצב החנות. בין עבודותיו האייקוניות עיצוב אלבומה עטור השבחים ANTI של ריהאנה אשר היה מועמד לפרס גראמי על עיצובו ופסל בסלון של לברון גיימס. בין לקוחותיו נמנים ביונסה וגיי זי, ליאונרדו דיקפריו, אלישיה קיז, גסיקה בייל, גסטין טימברלייק ועוד. לאירוע ההשקה הגיעו: יפעת ורוני אירני מבעלי קבוצת אירני ורשת פקטורי 54, רועי נחום, יהודה לוי, אנחל בונני, יובל שרף ובעלה שלומי שבן, דר זוזובסקי, מוקי, שירלי בוגנים, סתיו שטרסקו, ניב ניסים, אורי פפר, קים אור אזולאי ובן זוגה יפתח זיו, אלברט אסקולה ללא אסי, ניבר מדר, רונה לי שמעון ועוד. צילום: דפי דלויה.










3. עמותת שניר תחגוג ערב חגיגי בסימן אמנות לגיוס כספים
למען משפחות מעוטות יכולת ושוויון הזדמנויות בחברה ישראלית.
ההכנסות בערב זה, יסייעו למשפחות מעוטות יכולת רגע לפני חגי תשרי.
את האירוע תנחה אשת התקשורת, ג׳ודי ניר מוזס אשר תרמה את ביתה לערב זה.
צילום: שיר זלצמן ותומר פדר.


4. שמיייייח בכפר יונה
הראל סקעת הגיע למופע סיום קיץ מלא באנרגיות מול 1,500 איש ברחבת חט"ב עתיד בכפר יונה. לפני ההופעה, בירכה אותו בחום ראש העירייה, שושי כחלון כידור, והשניים הצטלמו. בתמונה שהגיע עד למדור המציצים שלנו.. צילום: רן אליהו.

5. הצלחה גדולה לפסטיבל טרמולו לכלי הקשה שהתקיים בשבוע האחרון במרכז טרמולו ובשלל אירועי חוצות בעיר נתניה. הפסטיבל הינו במסגרת אירועי הקיץ שמקיימת עיריית נתניה לתושבה ואורחיה באמצעות היכל התרבות העירוני, והביא את האמנות האקזוטית והמלהיבה של כלי הקשה אל קדמת הבמה ולקהלים רחבים. תומר יריב מטרמולו: "אנו נמצאים בתקופת בה כלי ההקשה במוסיקה נמצאים בשיא פריחתם. תזמורות, להקות, יוצרים, כוראוגרפים, תיאטראות, הרכבי מוסיקת עולם וסרטים- כולם משתמשים באין ספור כלי הקשה מכל רחבי העולם, ורבים מהם מגיעים לטרמולו לנתניה ויוצרים שיתופי פעולה ייחודיים ואיכותיים. אני מזמין את כולם להצטרף אלינו, להמשך המסע המטורף אל עולם עוצמתי, קסום ומלהיב- עולם כלי ההקשה". איזה כיף..



6. השחקנית ניב סולטן נבחרה לשגרירה המקומית הראשונה של לוריאל פריז בישראל למותג 'אלביב'. במסגרת התפקיד החדש, תיקח סולטן במהלך השנה הקרובה 2022-2023 חלק משמעותי בפעילות המותג בישראל, בהצלחה. צילום: יח"צ.


7. אליאנה תדהר אשר חזרה הישר מחופשה בחו״ל הגיעה היישר לצילומי קמפיין החורף לפיג׳מות דלתא, בבאולינג רמת גן, אליאנה שחגגה יום הולדת 30, הגיעה עם הגלגיליות האישיות שלה מהבית לצילומים והפגינה כישורים רבים. איך היא חוגגת את גיל 30… ציפתה להפתעות, העיקר לא מוקדם בבוקר… וקיבלה אפילו מסיבת הפתעה שארגן לה בעלה לי בירן עם חברים קרובים. רגע לפני החזרות האינטנסיביות לפסטיגל וצילומי עונה שניה ל״בעלת החלומות״, מצאה זמן להיכנס לפיג׳מה.. שיהיה המון מזל טוב. צילום: שי פרנקו.






8.
מוקדם מאוד בבוקר הגיעו הזוג הפוטוגני לירן כוהנר ובעלה גיא גיאור, לצילומי קמפיין זוגי נוסף לרשת H&O , לרגל השקת קולקציות סתיו חורף 2022-23. לצורך צילומי הקמפיין רכשה O&H את זכויות השיר ECHOS של ההרכב לולה מארש- אחד ההרכבים הישראלים המצליחים בעולם. הזוג כוהנר- גיאור, שנחשבים לאחד הזוגות הפוטוגנים בישראל, סיפרו כי לסט הצילומים הגיעו הישר מחופשה משפחתית יחד עם שתי בנותיהם בסיני. לירן, מובילת רשת סיפרה כי הצילומים המשלבים ריקוד והחלפת הלוקים השונים היו לה טבעיים וכיפיים וגיא שאינו פעיל באינסטגרם (!) צלח את המשימה כמקצוען אמיתי וסיפר כי הוא מנוסה – בכל בוקר בבית הוא רוקד עם הבנות לפני היציאה למסגרות… השניים סיפרו על הסט כי הם כבר מתכננים את החופשה בימים הקרובים בטורקיה יחד עם בנותיהם ולכן הבנות יפסידו את ימי תחילת הלימודים אבל זמן איכות משפחתי שווה את הכל!
צילום: שקד צוקרמן.







9.
פתיחתו המחודשת של בית ההתכנסות.
בית ההתכנסות נפתח לפני שנים עבור הקהילה האתיופית בעיר ובאחרונה שופץ ושודרג ע"י עיריית נתניה לרווחת התושבים. בית הכנסת המחודש מהווה מתחם התכנסות עבור בני העדה האתיופית בעיתות שמחה או משבר. לפתיחה המחודשת הגיעו מאות אנשים, ראש העיר מרים פיירברג-איכר, חבר המועצה אמיה טגה ונציגי הקהילה.


10.
לראשונה עברו מלווי ההסעות בכפר יונה למוסדות החינוך בעיר ומחוצה לה, קורס עזרה ראשונה על ידי נציג מטעם ארגון איחוד ההצלה. הקורס התקיים ביוזמת אייל כהן, רכז ההסעות בעירייה, לקראת פתיחת שנת הלימודים, כדי להבטיח שבמקרה חירום, ידעו גם המלווים לתת מענה רפואי ראשוני.

11.
השף גולן ימין חגג יומולדת בבר פיש מרקט המיטוס וזכה ליחס מפנק במיוחד מהצוות ובעיקר ממנהל הבר מאץ' . מזל טוב.

12. מידן פטנר המוכשר הגיע לבר איטליה במלון לגון בנתניה עם חמשיר שכתב .ודאג להרים את המורל לעובדי המקום. התמונה הגיעה לכאן.

13. מדור מציצים חוגג לכם יום הולדת שמחחחח
