Sweet LOVE…

3 0

רשת קפה גרג מעניקה: מתכון פאדג' שוקולד מפנק. 

לקראת טו באב, מעניקה רשת קפה גרג  מתכון פאדג' שוקולד מפנק

מתכון עוגת פאדג – תבנית לעוגה 24 ס"מ.

 

מרכיבים:

500 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

35 גרם סוכר

30 גרם קמח

8 ביצים מופרדות

 

אופן ההכנה:

יוצרים בן מארי- מניחים בתוך קערת אלומיניום את השוקולד והחמאה, מחממים מים בסיר ומניחים את הקערה מעל עד שמגיעים למרקם חלק ואחיד של השוקולד והחמאה.

מפרידים את הביצים ל2 קערות נפרדות.

את קערת החלמון מקציפים עם 15 גרם סוכר עד לקבלת קצף אחיד ומוסיפים את הקמח לעוד קצת ערבוב.

את קערת החלבון מקציפים עם 20 גרם הסוכר הנותרים עד לקבלת מרקם אחיד.

מקפלים את הקציפה של החלבון עם הקציפה של החלבון ומשווים טמפרטורה עם השוקולד באטיות לתוך הקציפה. חשוב מאוד לקפל באטיות את כל המסה ולא יותר מדי.

משמנים היטב את התבנית מניחים את כל המסה בפנים, מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ 20 דקות. יש לבדוק במרכז העוגה שנאפתה כמו שצריך על ידי קיסם שיוצא נקי.

 

טופינג על העוגה

300 גרם שוקולד לבן/ אפשר להמיר לשוקולד מריר

100 גרם חמאה

אופן ההכנה:

מחממים מים חמים בסיר מניחים קערת אלומיניום על הסיר [יוצרים בן מארי] מניחים את כל המוצרים בתוך הקערה, עדיף לפרק את השוקולד לקוביות כדי שנגיע להמסה שווה וחיבור נכון עם החמאה, מערבבים בעדינות עד שמגיעים למרקם חלק ואחיד [ לאחר שהעוגה נחה במקרר כ 1/2 שעה נמרח את הטופינג של העוגה מעל ונכניס למקרר]

 

 

Related Post

עוגת פירות יבשים לטו בשבט

Posted by - 4 בינואר 2022 0
באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא מרכיבים:                                                      ·          1 כוס קמח תופח ·         1  כוס פירות יבשים קצוצים…

על פסח, אגוזים ותזונה בריאה

Posted by - 16 באפריל 2019 0
רגע לפני פסח: הנטורופתית ומנחת קבוצות ההרזיה נועה פרומן מספקת טיפים על אגוזים, כולסטרול, שומנים רעים, מחלות לב ו… תזונה…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות