לומדים אפייה ב'דובדבן שבקצפת'

4 0

בבית הספר כיתה מקצועית, מאובזרת במיטב הציוד המתקדם.

ללימוד מקצועי וחוויתי, הקורסים מתקיימים במגוון נושאים: קונדיטוריה קלאסית, קונדיטוריה בוטיק, קונדיטוריה למתקדמות, קורס לחם מקצועי, קורס פסטה ובישול איטלקי מדהים, קורס להכנת קינוחים מיוחדים וקורס זילוף מקצועי.

הקורסים כולם מועברים בצורה ובאווירה חווייתית, מקצועית וכייפית. כל הקבוצות הן קטנות ומונות בין 8-12 תלמידות בכל קורס, דבר המאפשר לנו לתת יחס אישי לכל תלמידה, צוות המורות הן מקצועניות בהדרכת המקצוע ועושות  הכל כדי להביא להצלחת התלמידות.

הסיפוק שלי הוא לראות אותן מצליחות לייצר קינוח או מאפה מושלם.

בתאבון!

Related Post

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות