מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

קציצות גן עדן

שם הכתב: מאסטר שף ליאון מנחם homemade fried cutlets.selective focus

את ההשראה למנה הזו קיבלתי בהיותי שוכב מאושפז בבית חולים ורואה את המנות שמוגשות לחולים, דבר שהעביר בי חלחלה, קצת התחשבות גם להיות מאושפז וגם לאכול אוכל שלא נראה יפה ולא נראה טעים. לכן, לקחתי את המרכיבים שהיו במנה והחלטתי להעניק לה שדרוג בתקווה שמישהו במשרד הבריאות יראה זאת ויעשה משהו בנדון. אל דאגה המנה הזו יכולה לעשות גם טוב למטבח שלכם כארוחת ערב, צהריים לילדים אחרי מוסדות החינוך ועוד… בכל זאת היא מאוד בריאה.

 

מצרכים:

 

1 ק"ג בשר עוף טחון

חצי חבלה פטרוזיליה

1 בצל יבש

קורט מלח

2 ביצים

3 סלק מגורד

6 תפוחי אדמה מתובלים ב" קצת מלח, כורכום וכמון

 

אופן ההכנה:

 

  1. את הבשר הטחון עם הפטרוזיליה, הבצל והביצים מערבבים יחד לעיסה אחת אחידה.
  2. משטיחים את העיסה על ניילון נצמד משומן
  3. סלק מגורד לפזר מעל כל העיסה
  4. משטיחים מעל את הפירה
  5. מגלגלים כמו סוכרייה וסוגרים בצדדים היטב
  6. מחממים ציר עוף או מים ולאחר הרתיחה שמים את הגלילים בפנים למשך כשעה, ניתן גם שלים בתבנית אפיה בתנור שחומם מראש על 160 למשך כשעה או עד להזהבה (מכוסה מנייר כסף)

 

אופן ההגשה:

 

לאחר שמוציאים את הגליל ממתינים כ 10 דקות ופורסים לחתיכות בעובי של שתי אצבעות מוגש עם סלט ירקות וטחינה. מנה בריאה, יפה וטעימה.

 

בתאבון

מאסטר שף ליאון מנחם

 

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/awapp/public_html/wp-includes/functions.php on line 3408