מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

פשטידת ספגטי

שם הכתב: מאסטר שף ליאון מנחם Pizza di maccheroni

אותי לימדו ששום דבר לא זורקים במידה ונשאר ובטח כשמדובר בשאריות ספגטי בסיר, תמיד יוצא שהיחס בין הספגטי לרוטב לא שווה, אני זוכר את אימי וסבתי מכינות ארוחת ערב טעימה ביותר וקלה להכנה עם שאריות הספגטי לזה תמיד התלווה סלט עלים ירוקים עם הרבה מיץ לימון טרי.

אני מודה שלפעמים היינו עושים בכוונה ולא לוקחים הרבה בכדי שבערב יעשו את הפשטידה המיוחדת הזו. פתרון יצירתי לילדים.

 

מצרכים:

 

ספגטי מבושל שנותר

400 גר' גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים גדולות

חופן בזיליקום קצוץ דק

2 קורט מלח

2 קורט פלפל לבן

3 כפות צימוקים (מושרים במים כ 3 שעות, לא חובה)

חצי חבילת חמאה

 

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים הכל ביחד: הספגטי, הביצים, הגבינה, הבזיליקום והצימוקים
  2. חותכים קוביות מהחמאה ומכניסים לתערובת
  3. משמנים תבנית אינגליש קייק ומכניסים את כל התערובת עד ל 3/4 מגובה התבנית
  4. מכניסים לאפיה לתנור שחומם מראש על 170 כ 40 דקות (עד לקבלת צבע זהב)

 

אופן ההגשה:

 

פורסים את הפשטידה ובנפרד מגישים סלט עלים ירוקים (בייבי, חסה וכדומה…) וכוס יין לבן למבוגרים בלבד.

 

 

בתאבון

מאסטר שף ליאון מנחם

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים


Warning: Parameter 1 to W3_Plugin_TotalCache::ob_callback() expected to be a reference, value given in /home/awapp/public_html/wp-includes/functions.php on line 3408