מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

פילה דג עם סלט צנוניות

שם הכותב: באדיבות השף שגב משה שגב משה_פילה דג עם צנונית_צילום- עידן ירדני

הסלט הקר והמרענן עם הדג החם זו קומבינציה מושלמת לשילוב בארוחת חג שבועות.

מרכיבים (2-4 מנות):
פילטים משני דג ים (4 יחידות בסך הכל)
1/8 כוס שמן זית
מעט מלח גס
גרידה מלימון אחד

לסלט צנונית:
5 צנוניות קצוצות לפרוסות הכי דקות שאפשר
1/8 כוס עם שמן זית
מיץ מלימון אחד
2  גבעולי אורגנו
6 כפות צנוברים

12 תרמילי שעועית ירוקה מבושלים במים רותחים וקצוצים דק לאורך
10 עלי בזיליקום
6 כפות פטרוזיליה, קצוצה
1 כף פלפל צ'ילי ירוק, קצוץ דק
2 שיני שום, קצוצות דק

לעיטור:
1 סלק מבושל וקצוץ לקוביות

אופן ההכנה:
מחממים מחבת פסים וצולים את הפילטים, ראשית 2 דקות מצדו של העור ו-1-2 דקות נוספות מצדם השני.
מכינים את סלט הצנוניות: מערבבים את כל המרכיבים, כשאת הצנוניות והצ'ילי מוסיפים בסוף. מתבלים במלח ופלפל.
הגשה: מגישים את הפילטים לצד הסלט ומעטרים בקוביות סלק.

 

בתיאבון!

 

בימים אלו משיק השף שגב משה שירות משלוחים ארצי ומציע תפריט עשיר ורחב במיוחד אשר יגיע בלחיצת כפתור או בשיחת טלפון לנתניה, רמת פולג, אודים, תל יצחק, בית יהושע, אבן יהודה וכפר נטר.

ניתן לבצע הזמנות דרך האתר: www.segevchef.com דרך האפליקציה: שגב משלוחיםאו בטלפון: 2955*

 

 

שגב משה הינו אחד השפים האהודים והמובילים בישראל, המביא אל המטבח הישראלי שילובים קולינאריים מכל העולם.

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים