מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

סירת קישואים

zucchini grigliate con erbe su tagliere di legno

סלטים בארוחה הם חלק בלתי נפרד ויש שאומרים שהם לוקחים יותר זמן מהכנת המנה עצמה… מה שנכון נכון, קבלו מתכון שהוא גם יעשה לכם את השולחן יפה יותר ולפי דעתי הוא גם מורכב מהירק הכי טעים שעוד צריך לגלות את עצמו, אני מתכוון לקישוא, ירק בשרני לא פחות מחציל שאפשר לעשות עימו המון דברים, אך לרוב הוא לא כזה מקבל ביטוי… את ההשראה למתכון קיבלתי בהיותי בוונציה מטייל להנאתי בסירת הגונדולה הרומנטית וכך יצא המתכון לסירת קישואים טעים ויפה כאחד.

 

מצרכים:      

 

15 קישואים גודל בינוני (חצוי לאורך ומרוקן מהתוכן (לא לזרוק את השאריות)

1 חציל בינוני

3 שיני שום קצוץ

4 כפות בזיליקום קצוץ

3 ביצים

2 קורט מלח

2 קורט פלפל לבן

2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות קטנות

3 כפות שמן זית

200 גר' גבינת פטה

300 גר' גבינת קאשקבל מגורדת.

 

אופן ההכנה:

 

  1. בתוך מחבת עם שמן זית מקפיצים את החציל חתוך לקוביות, השום והגמבות עד להזהבה.
  2. מקררים ומוסיפים את התבלינים , הגבינות, הביצים ואת תוכן הקישוי (קצוץ) מערבבים הכל יחד ומוסיפים מעט שמן זית ואת הבזיליקום.
  3. חולטים את הקישוי כ 5 דקות , מוציאים וממלאים בעיסת הגבינות.
  4. מחממים תנור ל 180 משמנים תבנית ,מניחים את הקישואים ומכניסים לתנור עד לקבלת צבע זהב כ 40 דקות.

 

אופן ההגשה:

 

מניחים את הקישואים במרכז אפשר לצרף בצלוחית רוטב שזיקי.

 

 

בתאבון

מאסטר שף ליאון מנחם

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים