מקומונים בשרון מקומונים בנתניה מקומונים בחדרה מקומונים בקרית השרון פולג ימים השבת בנתניה

מנת השף

שם הכותב: מאסטר שף ליאון מנחם Vegan curry with tofu, mushrooms and vegetables

בכל מסעדה המכבדת את עצמה תוכלו למצוא בתפריט את "מנת השף", מנה לא מוגדרת המשתנה מידי יום לפי הקפריזה של השף , הכל על מנת לרצות את הסועד. לכן ברצוני לתת עצה מניסיוני הרב בעולם הקולינארי. מתכון קל, פשוט וטעים והכי חשוב תרצה את הסועד ותתאים לכולם. אני קראתי לה מעדן גן העדן. זה יכול להיות גם משולם לרגל הוולטיין דיי, מנה שתגרום להתאהב בך בכל פעם מחדש.

 

מצרכים:

 

1 ק"ג פילה עוף נקי וחתוך לרצועות דקות

1.5 בצל יבש אדום

2 יח' פלפל אדום פרוס לרצועות דקות

חצי פלפל ירוק חריף

6 שיני שום פרוסות דק

3 כפות שמן זית

2 קורט מלח ים

2 כפות דבש

2 כפות טריאקי

2 כפות בזיליקום קצוץ דק

2 אגסים חתוכים לקוביות קטנות

1 כוס מיץ אגס תפוח עץ (יש על המדפים בסופר)

5 יח' תפוח אדמה אדום חתוך לקוביות בינוניות ומטוגנים בשמן עמוק

חופן פטרוזיליה קצוצה לקישוט המנה

גרידת קליפת תפוז לקישוט המנה

 

אופן ההכנה:

 

  1. מחממים את השמן ומקפיצים את הבצל והשום כ 3 דקות.
  2. מוסיפים את נתחי הפילה והפלפל האדום והחריף ומקפיצים עוד כ 3 דקות.
  3. מוסיפים את קוביות האגסים  ומקפיצים 3 דקות.
  4. מוסיפים את הדבש, טריאקי, מלח, כוס מיץ אגס ומערבבים בעדינות כ 2 דקות.
  5. מוסיפים את תפוח האדמה (לאחר שטוגן) ומערבבים יחדיו כ 5 דקות בזהירות.

 

אופן ההגשה:

 

בצלחת אישית בינונית מניחים טבעות בצל מטוגן (אפשרות בלבד) ומעל מוזגים את התבשיל, מפזרים מעט פטרוזיליה וקליפת תפוזץ

 

בתאבון

מאסטר שף ליאון מנחם

 

 

העלו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים