יום ההמבורגר הבינלאומי

4 0

לרגל יום ההמבורגר הבינלאומי, מתכון להמבורגר צמחוני.

מרכיבים:
1 פטריית פורטבלו בקוטר 10 ס"מ ללא הרגל
1/2 כוס קמח חומוס
1/2 כוס מים
לחמנית המבורגר
1 כף מיונז
1/2 כף קטשופ
1/2 כפית חרדל
רוטב טריאקי
1 עלה חסה ערבית
2 פרוסות עגבנייה
2 טבעות בצל
מלפפון חמוץ
שמן לטיגון עמוק

אופן הכנה:
נערבב את קמח החומוס וכוס המים בתערובת הומוגנית בסמיכות של בלילת פנקייק, בינתיים בסיר נפרד, נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר או מחבת מתאימה.

את הפטרייה נטבול בבלילת החומוס ונטגן כדקה מכל צד. נוציא אותה מהשמן ונעביר לתבנית תנור שתחתית הפטרייה פוגשת את תבנית האפייה ונמשוך את הפטרייה ברוטב טרייאקי בנדיבות נכניס לאפיה של 180 מעלות כ – 3 דקות.

יש לערבב את המיונז, הקטשופ והחרדל ונמרח אותם על תחתית לחמנית ההמבורגר. נניח את הפטריה על הלחמנייה המרוחה, נוסיף מעל את העגבנייה, הבצל והחסה נסגור את מכסה לחמנית ההמבורגר. רצוי להגיש עם צ'יפס.

קרדיט צילום תמונה ראשית: אסף לוי

Related Post

תה – יפה לבריאות?

Posted by - 3 באוקטובר 2021 0
יתרונות המשקה הנצרך ביותר בעולם אחרי מים מאת: סוזן בוורמן מדריכת תזונה גלובלית בחברת הרבלייף  תה הוא המשקה הנצרך ביותר בעולם אחרי מים. תה יכול להיות גם…

לטגן או לא לטגן – זו השאלה?

Posted by - 4 בדצמבר 2018 0
חנוכה כבר כאן, כשעל הפרק עומדות הלביבות והסופגניות. אז מה עושים עם כמות השמן האדירה? נועה פרומן, מומחית לנטורופתיה ותזונה…

כל מה שרציתם לדעת על כרישה

Posted by - 24 באוגוסט 2021 0
לא כריש אלא כרישה, אז איך קוראים לירק הזה? מאת מריה סוידאן, דיאטנית קלינית, B.Sc , R.D, בחלי ממן, רשת המתמחה באורח…

Leave a comment

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כלי נגישות